Pie Face - jocul anului 2015 ajunge in magazinele din Romania

9 februarie 2016, 11:51

 

Pie Face, jocul anului 2015, va fi lansat în România în luna martie a acestui an. Câștigãtor al titlului de „Jucãria anului 2015”, jocul a devenit, în scurt timp, un fenomen internațional care a stârnit nenumãrate reacții de amuzament în întreaga lume.

 

Jucaria anului 2015

 

Dupã ce a umplut milioane de cãmine din întreaga lume cu hohote de râs, simpaticul joc al producãtorului Hasbro a fost premiat în luna ianuarie pentru creativitate și pentru experiența ineditã pe care o oferã jucãtorilor. Pie Face a primitdistincția de „Jocul anului 2015” în cadrul galei internaționale Toy and Supplier of the Year Awards, în urma unei analize în comparație cu ale zeci de alte jocuri și jucãrii lansate anul trecut.

 

Pie Face este extrem de distractiv și îndrãgit de publicul de toate vârstele. Mecanismul simplu și emoția datã de faptul cã nu poți anticipa dacã urmãtoarea mișcare îți va umple fața de frișcã fac tot deliciul jocului. În ceea ce privește piața din România, cererea este deja destul de mare, ceea ce ne face sã fim extrem de optimiști în privința succesului Pie Face în țara noastrã”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

 

Lansat în anul 2015, Pie Face este comercializat în peste 20 de țãri. Regulile jocului sunt simple: pe „mânuța” jocului se pune frișcã din belșug, iar jucãtorii își pun pe rând fața prin mascã și învârt ruleta. Cifra la care se oprește acul indicã de câte ori trebuie sã învârtã fiecare jucãtor mânerul care poate elibera (sau nu!) mânuța cu frișcã spre fața jucãtorului. Se poate întâmpla oricând, totul depinde doar de norocul fiecãruia! De fiecare datã când un jucãtor rotește mânerul fãrã a fi împroșcat cu frișcã primește puncte, iar cine strânge primul 25 de puncte câștigã jocul. Între timp, tensiunea crește cu fiecare rotire a mânerului: oare cine va fi urmãtorul care încaseazã o dozã zdravãnã de frișcã?

 

În 2016, distracția și suspansul jocului Pie Face vin și în casele românilor!

 

 

Jucaria anului 2015

 

Despre Hasbro

 

Hasbro este a doua cea mai mare companie producãtoare de jocuri și jucãrii la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacã ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se aflã câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play- Doh.

 

Înființatã în urmã cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucãrii cât și filme și jocuri digitale, reușind sã rãspundã cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producãtorul se remarcã prin inovație și o gamã foarte variatã de produse.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Esti liderul/lidera grupului de prieteni/prietene. Cu toate acestea, cineva din acest anturaj si-ar dori sa te inlocuiasca, asa ca va trebuie sa fii atent/a la cine iti este prieten/a si cine nu.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Centrul Pamantului se afla la o distanta de 6.375 km de suprafata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge o blonda la un magazin si zice: Domnule vanzator,datzi-mi si mie acest mini televizor.
-Doamna ne pare rau,dar nu vindem la blonde.
A doua zi se vopseste blonda roscat.Merge la magazin si zice: Domnule vanzator datzimi si mie acest mini televizor.
Doamna v-am spus ca nu vindem la blonde.
Dar domnule!de unde vatzi dat seama ca eu sunt to blonda de ieri?
Pentru ca doamna acesta nu este un mini televizor ci un cuptor cu microunde.

› vrei mai mult