Phineas & Ferb Razboiul Stelelor

29 august 2014, 17:40

Weekendul acesta aduce premiera unui episod special din serialul Phineas si Ferb la Disney Channel pentru fanii Razboiul Stelelor.

In "Phineas si Ferb: Razboiul Stelelor", povestea este plasata acum cativa ani, într-o galaxie indepartata de Phineas si Ferb, cand cei doi se afla intr-un univers paralel – in timpul episodului IV Razboiul Stelelor: O Noua Speranta.  Cei doi frati se afla in apropierea lui Luke Skywalker pe planeta Tatooine cand R2-D2 si planurile Stelei Mortii ajung din greseala in plano-motorul lor. Fiind nevoiti sa salveze soarta planetei, ei o angajeaza pilot pe Isabella, rivala lui Han Solo, pentru a-i ajuta sa returneze planurile Aliantei Rebelilor. Lucrurile se complica si mai tare cand Stormtrooperul Candace vrea sa ii prinda pe Rebeli si ii urmareste in intreaga galaxie in incercarea de a recupera planurile Stelei Mortii.
Phines & Ferb Razboiul stelelorEpisodul special se bucura de aparitia unor personaje clasice precum Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo, Princeta Leia, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca, C-3PO si R2-D2.

Premiera are loc sambata, 30 august, de la ora 10:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei participa la o intalnire foarte importanta, alaturi de cateva persoane foarte importante. Daca stai bine cu banutii, ar fi o idee buna sa iti achizitionezi o tinuta noua pentru ca in astfel de circumstante, prima impresie chiar conteaza!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Intr-un singur copac pot fi gasite peste 500 de specii de gandaci.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Unui pacient, care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
- Avem trei posibilitati. Trebuie sa va hotarati pentru una:
- Una este inima unui atlet tanar si sanatos, care a murit intr-un accident de masina.
- A doua este a unui om de afaceri, care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un accident cu avionul sau privat.
- A treia, a unui avocat, care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
- O iau pe cea a avocatului, zice pacientul...
Dupa reusita transplantului, doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
- Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita...

› vrei mai mult