PetExpo, cel mai important targ dedicat animalelor de companie, are loc pe 16 si 17 Martie la ROMEXPO in Pavilionul Central

15 februarie 2024, 10:11

PetExpo Romania

Pentru prima data in istoria sa, PetExpo Romania va avea loc in Pavilionul Central din cadrul Romexpo, in perioada 16-17 martie. Mai mare, mai diversificat, mai spectaculos!


Expozanti din Romania, dar si de peste hotare, vor veni la PetExpo sa lanseze produse noi si sa isi prezinte ofertele intr-un spatiu amenajat special pentru ca vizitatorii sa poata veni insotiti de animalele de companie.


Participantii la targ vor avea ocazia sa aleaga cele mai potrivite servicii si produse pentru animalul lor de companie, la preturi de importator sau producator, cu reduceri substantiale oferite doar pe perioada targului. De la accesorii lucrate manual la dispozitive automate, de la diete speciale si suplimente la produse pentru curatenie special concepute pentru locuintele cu animalute, de la articole de ingrijire si infrumusetare, la servicii de dresaj, pet sitting sau piscine pentru catei.

Editia din acest an se va axa pe sase domenii de interes pentru participanti:

•           Nutritie – Expozantii vor fi prezenti cu produse de nutritie pentru caini, pisici, pesti si alte animale mici la preturi cu discount.
•           Frumusete – Cei mai importanti reprezentanti din domeniul cosmeticii pentru animale vor veni cu cele mai bune oferte atat pentru public cat si pentru cabinetele veterinare. Mai mult, la Beauty Salon, animalutele vor beneficia, gratuit, de servicii de toaletare. Si apoi sunt asteptati la Photo Studio pentru o sedinta foto gratuita!
•           Sanatate – Produsele veterinare si suplimentele esentiale pentru animalute sanatoase vor avea preturi speciale pe perioada expozitiei.
•           Entertainment – In premiera la PetExpo 2024 va avea loc Dog Fashion Show, unde stilul si topmodelele patrupede fac din Arena PetExpo un podium ravnit si de cele mai faimoase manechine. Bineinteles, nu vor lipsi si celelalte evenimente dedicate iubitorilor de animale: concursuri cu premii, demonstratii de dresaj, seminarii si o prezentare de rase romanesti si internationale. In plus, sambata, vizitatorii ii vor putea urmari pe cei mai talentati groomeri incepatori in cadrul primei competitii dedicate lor, Fresh Talents & Styles – Beginners Grooming Show.

 Pe parcursul celor 2 zile de sarbatoare a animalutelor, va avea loc si Bucharest International Betta Show 2nd Edition – cei mai impresionanti 300 de pesti exotici Betta, veniti din toate colturile lumii, se vor intrece in fata unui juriu international.

•           Sport – Pe patrupezi ii asteapta locuri de joaca dedicate, unde cateii isi vor putea pune in valoare abilitatile, talentul si… conditia fizica.
•           Adoptii – Catelusi si pisicute spera ca pe 16 si 17 Martie sa isi gaseasca o casa a lor, in care sa fie iubiti asa cum merita.
 
Pretul biletului pentru targ este de 15 RON iar copiii pana in 6 ani si studentii la Facultatea de Medicina veterinara au accesul gratuit.

Elevii, pensionarii si studentii beneficiaza de un cost redus al biletului, de numai 10 RON.

Bilete disponibile in reteaua IaBilet.ro dar si fizic la eveniment.

Exclusiv online se pot achizitiona bilete de tip Full Pass pentru ca vizitatorii sa se poata bucura la maxim de ambele zile de eveniment.
 
Programul targului este:

Sambata 16 Martie: 10:00 - 19:00
Duminica 17 Martie: 10:00 - 18:00 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

110 km/ora este viteza pe care o poate prinde pestele evantai.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge un iepuras intr-un magazin si intreaba:
-Buna ziua!Aveti o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde?
-Nu
A doua zi la fel
Merge femeia la director si ii spune:
-Dle. Director, vine intr-una de 2 zile un iepuras si ne intreaba daca vem o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde
-Iti zic eu ce sa-i zici!
Urmatoare zi:
-Buna ziua!Aveti o palarie verde dar nu prea verde dar totusi verde?
-Nu,dar pot sati dau un sut in fund dar nu prea in fund dar totusi in fund!

› vrei mai mult