Peste 420 de elevi ai Scolii Britanice din Bucuresti au participat la editia 2013 a Cupei "Ilie Nastase"

7 mai 2013, 16:18

Prezent la eveniment, celebrul jucator de tenis roman a inmanat personal Trofeul echipei castigatoare.

 Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) a organizat la finalul saptamanii trecute a 13-a editie a Cupei sportive "Ilie Nastase” (Ilie Nastase Sport Trophy). Peste 420 de elevi si aproximativ 200 de familii si sustinatori au celebrat, astfel, Ziua Sportului, fiind prezenti pe Stadionul Iolanda Balasz Söter pentru o serie de evenimente sportive care au inclus probe de atletism clasice (100 de metri alergari, saritura in inaltime, saritura in lungime, cursa cu obstacole, etc), dar si altele, mai speciale, cum ar fi: tragerea la poarta, cursa cu apa, cursa cu lingura si ou, alergarea in sac, aruncarea sacului cu fasole, etc.

Cupa "Ilie Nastase" este un eveniment anual conceput ca o competitie sportiva intre cele 4 "Case" ale scolii, numite dupa rauri din Romania - Olt, Arges, Dunare si Mures - reunind elevi cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani care concureaza pentru premiul cel mare: Trofeul "Ilie Nastase", inmanat personal de catre celebrul jucator de tenis roman echipei castigatoare, purtatoare a tricourilor galbene - Casa Olt.

"Sunt mandru sa sprijin astfel Ziua Sportului la Scoala Britanica din Bucuresti si ma bucur sa vad ca toti elevii scolii fac sport cu o asemenea pasiune. Sportul ne pregateste pentru performanta, dandu-ne tuturor ocazia de a ne depasi propriile limite si sansa de a fi oameni mai buni. Iar eu sunt 100% un suporter al acestui proiect", a declarat Ilie Nastase, prezent la ceremonia de premiere a Zilei Sportului la BSB.
Peste 420 de elevi ai Scolii Britanice din Bucuresti au participat la editia 2013 a Cupei "Ilie Nastase"Trofeul "Ilie Nastase" este o celebrare a spiritului de echipa si o expresie a accentului pe care Scoala Britanica din Bucuresti il pune cu privire la beneficiile unui stil de viata sanatos, dieta echilibrata, exercitii fizice si fitness. Elevii concureaza individual in diversele probe ale intrecerii sportive, insa castigatoare este intotdeauna echipa - "Casa" – careia i se acorda Trofeul, in conformitate cu numarul de puncte adunate de membrii sai.

"Suntem fericiti sa ii incurajam pe elevii nostri sa performeze in cadrul unei echipe, sa fie fair-play, sa se bucure de viata si sa aiba un stil de viata echilibrat si sanatos. Ziua Sportului este ocazia perfecta pentru a le reaminti tuturor si, de asemenea, pentru a actiona corespunzator cu aceste valori. Multumim invitatului nostru special, domnului Ilie Nastase, care este, inca o data, un exemplu viu si un ambasador perfect al fair-play-ului, performantei personale si succesului, pentru toti elevii nostri ", a declarat Jo Puddy-Wells, Directorul Scolii Britanice din Bucuresti.

Casa Olt este pentru a doua oara consecutiv castigatoarea competitiei, dupa editia de anul trecut cand, de asemenea, Trofeul "Ilie Nastase" le-a revenit tot echipierilor purtatori ai culorilor galbene.

Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) a fost infiintata in anul 2000 ca o institutie de invatamant international de elita, oferind acces la o educatie britanica de inalta calitate. BSB are in prezent peste 400 de elevi, inscrisi in ciclul primar si secundar si detine un campus modern in nordul capitalei. Este, de asemenea, membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internaþionale) si este recunoscuta de Ministerul Educaþiei din Romania. Pentru mai multe detalii: www. britishschool.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La 30 decembrie 1947 Regele Mihai este obligat sa semneze actul de abdicare, momentul la care ia sfarsit regalitatea care durase 66 de ani (1881-1947).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Unui om ii spusese doctorul sa se fereasca de umezeala. Dupa trei ani vine la doctor si il intreaba:
-Va mai aduceti aminte de mine acum 3 ani am venit la dumneavoastra si mi-ati spus sa ma feresc de umezeala
- Da, si?
- Acum am venit sa va intreb daca pot sa fac o baie...

› vrei mai mult