Peste 300 de copii cu varste intre 3 si 7 ani au fost prezenti pe gheata Patinoarului Allianz-Tiriac Arena

29 ianuarie 2024, 09:52

Patinoarul Allianz-Tiriac

Lansarea celei de-a saptea editii a programului gratuit de initiere in patinaj derulat de Fundatia Tiriac a avut loc sambata, 27 ianuarie.

Copiii participanti la evenimentul de lansare a programului au beneficiat de prima sedinta de initiere in patinaj alaturi de instructorii Fundatiei Tiriac. Cei mici au avut oportunitatea de a invata si de a se distra pe gheata, intr-un mediu sigur si antrenant.

“Felicitari tuturor copiilor care au ales sa vina la patinaj si celor care i-au sustinut in aceasta alegere. Faptul ca aceste familii sunt preocupate de sport este un semn imbucurator. Prin intermediul programelor gratuite oferite de Fundatia Tiriac, sunt sigur ca multi dintre acesti debutanti in patinaj vor obtine o baza sau chiar performante sportive remarcabile in viitorul apropiat. Mai mult decat atat, imi doresc ca, impreuna cu tinerii care si-au pus acum prima data patinele in picioare, sa reusim sa revitalizam interesul pentru patinajul si hocheiul romanesc”, a declarat Ion Tiriac in cadrul evenimentului.

Programul are ca obiectiv atragerea unui numar cat mai vast de copii catre dobandirea abilitatilor de baza in patinajul pe gheata, cursurile specializate sustinute de antrenorii Fundatiei Tiriac oferind copiilor cunostinte tehnice esentiale pentru practicarea acestui sport.

Tinerii patinatori cu cel mai mare potential, interesati sa avanseze intr-un cadru didactic sportiv, au oportunitatea de a-si continua activitatea sportiva la nivel de performanta, prin implicarea in echipele de hochei destinate copiilor, beneficiind de sustinerea oferita de Fundatia Tiriac.

Copiii vor continua cursurile de initiere incepand de luni, 29 ianuarie 2024.

Cursurile de initiere se deruleaza la Patinoarul Allianz-Tiriac, din Str. Drumul Garii Odai, numarul 7, Otopeni, singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov realizat conform normelor olimpice internationale si indicatiilor Federatiei Internationale de Hochei.

Fundatia Tiriac ofera juniorilor acces la facilitatile de patinaj, antrenori cu experienta si echipamentul necesar, toate in mod gratuit.

In limita locurilor disponibile, copiii care nu au avut ocazia sa participe la evenimentul de lansare pot fi inscrisi direct la cursurile gratuite de initiere in patinaj pe gheata, derulate pe parcursul intregului an. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul radio a fost construit in anul 1895 de Guilermo Marconi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un scotian merge la un bar si comanda obere la halba. Dupa ce i se aduce berea observa o musca in ea si spune:
-Barman in berea asta este o musca !!!
Barmanul raspunde:
-Domnule, zgarcit mai esti si dumneata. Cat poate sa bea o musca?

› vrei mai mult