Peste 10.000 de persoane au vizitat expozitia multimedia "Gradina Luminilor" in primele zile de la deschidere

10 noiembrie 2023, 11:52

Gradina Luminilor

Expozitia multimedia "Gradina Luminilor" cu tema "Alice in Tara Minunilor", gazduita de Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti si-a deschis portile vineri, 3 noiembrie 2023, oferind vizitatorilor o incursiune captivanta intr-o lume de basm si o intalnire uimitoare intre poveste, tehnologie si creativitate. Expozitia a captat atentia publicului inca de la deschidere fiind vizitata de peste 10.000 de persoane in primele zile de functionare.

Biletele si abonamentele au putut fi achizitionate atat online prin reteaua iabilet si pagina gardenoflights cat si de la casieria special amenajata in acest scop in incinta Gradinii Botanice „Dimitrie Brandza”.

Expozitia care aduce pentru prima data in Romania cel mai lung tunel luminat din Europa, le-a oferit o experienta de neuitat miilor de vizitatori care au pasit in aceste zile pe taramul magic din Gradina Botanica. Tunelul de 200 de metri lungime este luminat de 320.000 de leduri si face parte dintr-un traseu inedit cu zeci de atractii: scene tematice, instalatii artistice si puncte foto, copaci luminati, precum si spectacole de lumini si multimedia unice. Vizitatorii au putut admira si interactiona cu diferite forme de arta luminoasa si s-au intalnit cu elemente si personaje din lumea magica „Tara Minunilor”, cum ar fi Alice, iepurele, pisica de Cheshire, omida, petrecerea cu ceai a palarierului si, bineinteles, castelul reginei de Cupa.

„Suntem incantati sa primim vizitatori dornici sa descopere si sa se lase inspirati de aceasta lume magica in care frumusetea naturii este pusa in valoare de efectele de lumini. Este un eveniment inedit in Romania care deja se bucura de succes, au venit inclusiv persoane din alte orase sa ne viziteze in aceste zile.” a declarat prof. univ. Dr. Paulina Anastasiu, director al Gradinii Botanice „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti.

Campania de comunicare a proiectului Garden of Lights este demarata si sustinuta de agentia Republika printr-un mix de comunicare amplu care isi propune sa capteze atentia si sa starneasca imaginatia cat mai multor vizitatori. Impreuna redam stralucirea Gradinii Botanice in sezonul rece este o campanie care promoveaza petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi intr-un decor magic care daruieste vizitatorilor amintiri de neuitat.

„Ne-am implicat cu entuziasm in acest proiect inedit care readuce Gradina Botanica la viata si o face sa straluceasca si in timpul sezonului rece. Am incheiat prima etapa a proiectului cu rezultate foarte bune, urmeaza sa ne concentram eforturile pentru partea a doua in care ne propunem sa continuam comunicarea prin actiuni de PR si social media adaugand activari de brand si influencer marketing pentru amplificarea reactiilor extrem de pozitive de pana acum din partea publicului” a declarat Stefania Kadima, Managing Partner Republika

Expozitia „Gradina Luminilor” a fost adusa in Romania de compania Wonderful Lighting, detinatoare a brandului “Garden of Lights” si ii asteapta pe vizitatori timp de patru luni, pana pe data de 3 martie 2024. Expozitia este deschisa incepand cu ora 16.00, inclusiv in weekend si de sarbatori pentru ca cel mai bun moment pentru a o vizita este seara sau noaptea, cand intunericul pune in evidenta efectele luminii si creeaza o atmosfera misterioasa si romantica.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mancarea cu care se hraneste un om intr-o viata cantareste aproximativ cat 6 elefanti.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doamna profesoara le spune elvilor sa invete primele 3 litere ale alfabetului.Bula se duce acasa si uita ca trebuie sa invete.A doua zi la scoala:bula zi-mi alfabetul;strula din spate il inteapa cu un ac.bula :a;bravo bula i-a zi si a doua litera;Strula din spate:Bula cum face oaia?Bula:be;bravo bula i-a zi care e a tria litera?Strula din spate:Bula,Bula?Bula :ce? Asa a invatat bula alfabetul!

› vrei mai mult