Pantofii de balerina - noul hit in randul copiilor

29 septembrie 2021, 13:10

incaltaminte pentru copii

Domnisoarele mici mereu doresc sa fie la fel de la moda ca mamele lor.

 

Cu siguranta te-ai distrat cu faptul ca fetita ta incepe sa mearga cu mandrie prin casa in pantofii mamei. Cu toate acestea, tocurile nu sunt potrivite pentru picioarele mici, deci este bine sa alegeti din moda pentru copii ceva ce se potriveste mai bine micutei tale. Pantofii de balerina sunt noul hit in randul copiilor, iar magazinul online KIDSO ofera o selectie excelenta.

Pantofi de balerina de marca la moda pentru toate gusturile si marimile

 

Kidso ofera o mare varietate de pantofi pentru fetite. Cu aspectul sau atractiv, pantofii balerina vor fi un mare plus in aspectul modern al micutei tale. Modelele au fost dezvoltate de companii de design celebre din Italia, Spania, Portugalia si alte tari care sunt lideri in productia de pantofi pentru copii.

Printre cele mai renumite se numara Benetton, Chicco, Cool club, Gioseppo, Beppi si alte marci, care sunt renumite pentru calitatea si stilul produselor fabricate. 

Pantofii de balerina sunt potriviti pentru plimbari si jocuri zilnice, precum si pentru sarbatori, ocazii speciale pentru copii si familie si evenimente deosebite. Se potrivesc hainelor intr-un stil elegant si sportiv-elegant.  

Pe langa faptul ca sunt frumoase, modelele sunt si foarte confortabile, iar copilul poate petrece ore intregi fara nici un disconfort. Pantofii ofera fiecarei fete protectie absoluta la purtare.

Articolele sunt potrivite pentru un anumit sezon sau pentru toate anotimpurile. Modelele pot fi mai decupate, pentru zile calde, sau mai compacte, pentru vreme rece. Cele mai multe sunt fixate cu scai velcro, care faciliteaza incaltarea si descaltarea. 

Varietatea de modele si culori permite micutelor sa aleaga cei mai potriviti pantofi, pe langa tinutele lor elegante. Unele dintre modele subliniaza motive specific feminine, altele au personaje de desene animate preferate, iar unele au decoratiuni de diferite forme. Cusaturile decorative stralucitoare sunt un alt accent interesant. 

Nuantele variaza de la culori tipice pentru fete, cum ar fi rosu si roz, pana la albastru inchis si negru cu aspect formal. Pentru ocazii festive, fetele se pot prezenta ca niste adevarate printese cu pantofi argintii sau aurii. 

Pentru un aspect mai ingrijit, unele modele sunt decorate cu flori si pietricele sau au panglici colorate. Alte modele sunt realizate cu catarame sau modele decupate. Orice domnisoara s-ar simti minunat cu balerinii din brocart roz cu flori, de exemplu.

incaltaminte pentru copii 

Pantofi de calitate garantata pentru fete

 

Articolele oferite in magazinul online sunt realizate de producatori consacrati, care garanteaza calitatea acestora. Se utilizeaza in principal materiale naturale care respecta standardele internationale ridicate.

Pantofii sunt confectionati din piele naturala, piele intoarsa, textile, PVC si cauciuc de inalta calitate. Acestea sunt doar cateva dintre materialele high-end pe care producatorii le folosesc pentru a crea cei mai buni pantofi pentru copii. Modelele sunt concepute pentru a oferi confort maxim in timpul purtarii si sunt adaptate specificului oricarei varste. 

Unele modele au zone cauciucate de protectie in zona gleznei si a degetelor si au talpi antiderapante din material de inalta calitate, iar insertiile sunt antibacteriene.

Este important sa alegi dimensiunea exacta a pantofilor, astfel incat sa fie confortabili si sa nu raneasca picioarele delicate ale copiilor. Este bine sa respecti regula dintre degetul mare al piciorului si varful pantofului – o distanta intre 1 si 1,5 cm, sau mai bine 1,2 cm. Atunci cand masori incaltamintea unui copil mic, tine cont de faptul ca micutul nu iti va putea spune daca se simte confortabil, asa ca responsabilitatea pentru alegerea potrivita este in intregime a ta.

Retine ca picioarele copiilor cresc foarte repede si ar trebui sa fii gata sa schimbi frecvent pantofii. Potrivit specialistilor, in perioada cuprinsa intre 1 si 3 ani dimensiunea se schimba la fiecare 2 luni, intre 3 si 6 ani – aproximativ 3 luni si de la 10 la 12 ani – la fiecare 5 luni. Pantofii bine alesi si frumosi nu numai ca protejeaza picioarele si ofera o oportunitate pentru dezvoltarea lor adecvata, dar ofera si copiilor stima de sine.

 

Imagini: kidso

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung cuvant care contine toate cele 5 vocale principale (a, e, i, o, u) doar o singura data: BILDUNGSROMANESC (16 litere)

› vrei mai mult

Bancul zilei

Suna blonda la CFR:
-Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg.Mures pana in Bucuresti?
-O secunda...
-Multumesc!!

› vrei mai mult