O seara in doi, cadou pentru un iubit romantic

25 februarie 2022, 09:48

seara romantica
Cupidon v-a sagetat puternic si acum formati un cuplu frumos! Trebuie sa hranesti dragostea si pasiunea care arde în tine.
Si pentru asta, trecem prin cuvinte sau atentii. Nu te mai framanta gandindu-te ce cadou sa-i faci iubitului tau si pregateste-te sa organizezi cea mai frumoasa seara pentru el!

Ce este o seara romantica?

Gandeste în locul lui!

Fiecare fiinta umana are propria sa definitie a romantismului în functie de sentimentele sale. Dar, în general, daca încerci sa-ti dai seama cum sa organizezi o seara romantica, este ca faci efort pentru altcineva decat pentru tine? Trebuie sa te gandesti la persoana pe care încerci sa o impresionezi în acea seara si sa cauti ceea ce ar putea sa o faca fericita.

Seara nu este doar pentru tine, ci si pentru celalalt!

Un moment pentru doi!

Cine spune seara, spune moment propice relaxarii si mai ales noapte ce se sfarseste în bratele celui drag. Pentru ca nimic nu este mai frustrant decat sa petreceti un moment împreuna si sa-l încheiati cu o reîntoarcere la serviciu!

În sfarsit, pentru o seara romantica reusita, ai nevoie doar sa fiti împreuna! Amintiti-va de ce va faceti timp pentru a fi împreuna. Relatia voastra este sfera voastra, nu lasati nimic sa o disturbe!

Organizarea cadrului

Pentru ca viata este scumpa si pentru ca sa-ti folosesti mainile este mai bine, o masa acasa este mai buna pentru relaxare! Tu gatesti surpriza, poate ca iubitul tau nu si-a planuit o tinuta sau pur si simplu nu vrea sa iasa din nou pentru ca afara ploua, e frig! Acasa puneti muzica pe care o doriti, nu aveti încaltaminte, mancati în ritmul vostru si iarasi nimic nu strica seara!

Gandeste-te la ce l-ar face fericit

Aranjati-va sa fiti doar voi doi

Pregatiti masa seara

Faceti ordine în spatiul în care planuiti sa petreceti seara

Reduceti lumina pentru a face mediul mai putin familiar

Cadou de ziua iubitului: o seara romantica în 4 pasi

Alegerea muzicii de fundal: foarte importanta pentru a crea atmosfera potrivita. Pentru ca uneori e frumos sa nu spui nimic, doar rasfata-te cu ceea ce asculti! Pentru a evita surprizele neplacute, ascultati rapid începuturile melodiilor (mai ales daca acesta nu este genul de muzica pe care o ascultati de obicei).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Doar unul din 10 oameni traia in orase in 1900. In 1994 cifra a crescut la unul din doi oameni, creandu-se megalopolisuri (aglomeratie urbana enorma, din contopirea mai multor orase.) de milioane de locuitori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bunicu` lui Bula moare, si trebuia sa-l ingroape. Da` Bula era sarac, ca
toti romanii, si n-avea bani sa-l ingroape, asa ca a mers la un crematoriu.
Ajunge Bula acolo, si se intalneste cu functionarul de acolo si il intreaba:
- Dom`le draga, daca esti bun, imi spui, te rog, cat costa o incinerare, ca
mi-a murit bunicul, si n-am bani sa-l ingrop.
- O incinerare costa 150.000 de lei.
Bula se scotoceste in buzunare da` nu gaseste numa` vreo 35.000 de lei, dupa
care zice:
- Dom`le n-am decat 35.000 de lei, n-ati putea numa sa-l perpeliti?

› vrei mai mult