Numar record de peste 130.000 de vizitatori in Gradina Botanica

16 ianuarie 2024, 11:32

Gradina Luminilor

Numar impresionant de vizitatori la expozitia „Gradina Luminilor” organizata in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti

Expozitia multimedia „Gradina Luminilor” cu tema Alice in Tara Minunilor a adus peste 130.000 de vizitatori in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti in primele doua luni de la deschidere. Acest numar reflecta popularitatea evenimentului si dorinta publicului de a experimenta magia oferita de spectacolul de lumini. De asemenea, „Gradina Luminilor” a devenit o destinatie atractiva si pentru turistii straini, cu un procent semnificativ de vizitatori din alte tari. Acestia au fost impresionati de frumusetea si originalitatea expozitiei, contribuind astfel la promovarea turismului in Romania.

„Numarul mare de vizitatori ne incurajeaza sa continuam sa cream si sa organizam expozitii care sa inspire si sa aduca oamenii impreuna. Ne dorim sa fim un punct de intalnire pentru familii, prieteni si pentru toti cei care impartasesc pasiunea pentru lumina si povesti” a declarat Michal Chojnacki, CEO Wonderful Lighting.

Garden of Lights a debutat in data de 3 noiembrie 2023 captand inca de la deschidere atentia si interesul publicului, fiind vizitata de peste 10.000 de persoane in primul weekend de functionare.

Expozitia este organizata sub forma unui traseu cu un singur sens de mers, intrarea si iesirea se fac prin locuri diferite pentru a se evita aglomerarea cailor de acces si a aleilor. Pe parcurs vizitatorii pot admira peste 30 de instalatii luminoase si se intalnesc cu scene tematice si personaje din lumea magica Alice in Tara Minunilor. Numarul de puncte de lumina LED este de peste un milion iar printre atractiile principale se numara tunelul luminat de 200 de metri, locul de joaca creat pentru copii si spectacolele multimedia de lumini si sunet.

“Garden of Lights atrage un numar record de participanti, reflectand popularitatea in continua crestere a evenimentului si impactul pozitiv al campaniei noastre de comunicare. Ne-am propus sa redam stralucirea Gradinii Botanice in sezonul rece si suntem incantati atat de numarul mare de oameni care au ales sa faca vizibila misiunea noastra cat si de mobilizarea si impactul atat de mare in social media si in presa. Este evidenta nevoia din ce in ce mai mare a publicului pentru proiecte care sa aduca plus valoare si experiente inedite accesibile pentru toata lumea, iar Gradina Botanica este un loc special care merita in continuare atentia noastra a tuturor.” a declarat Stefania Kadima, Managing Partner Republika, agentia care deruleaza campania de comunicare a proiectului.

Impreuna redam stralucirea Gradinii Botanice in sezonul rece este o campanie care utilizeaza un mix amplu de canale de comunicare pentru a capta atentia publicului si a promova o experienta unica si memorabila.

„Gradina Luminilor” a fost adusa in Romania de compania Wonderful Lighting, detinatoare a brandului “Garden of Lights” si va continua sa lumineze in fiecare seara Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti pana la data de 3 martie 2024. Biletele pot fi achizitionate atat online de pe pagina gardenoflights cat si de la casieria special amenajata la intrarea in Gradina Botanica.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Corpul unei meduze este format in proportie de 95-98% din apa, tocmai de aceea meduzele se evapora la soare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Conferinta la care participa 3 berze. Una intreaba:
-Ce ati mai facut zilele astea ??
Prima barza:
-Eu am adus pe lume 2 gemeni dragutzi!
A doua barza:
-Eu am adus pe lume niste tripleti!
A treia barza:
-Eu am speriat 2 studenti!!

› vrei mai mult