Noutatile lunii octombrie la Disney Channel

30 septembrie 2021, 12:46

Luna octombrie este una plina de actiune si umor la Disney Channel fiind premiera sezonului 4 al serialului Miraculos: Buburuza si Motan Noir pe 4 octombrie. In plus, seria Cavaler Accidental revine cu multe episoade noi. Finalul de luna va fi unul al misterelor amuzante - un nou film original Disney Channel: Misterul Mumiei are premiera pe 30 octombrie. Vor fi de asemenea difuzate episoade cu tematica de Halloween ale celor mai indragite seriale, in ultimul weekend din luna.


MIRACULOS: BUBURUZA
SI MOTAN NOIR: SEZONUL 4

Aventura din Paris continua pentru Buburuza si Motan Noir si in sezonul 4. inconjurati de noi aliati si luptand cu un adversar din ce in ce mai puternic si hotarat, cei doi sunt pregatiti pentru cele mai mari provocari. Cu toate acestea, au parte de mari schimbari atat in viata lor de supereroi, cat si in viata de la scoala atunci cand sunt pur si simplu Marinette si Adrien.

 

Din 4 octombrie, de luni pana vineri, de la 16:30

 

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZOANELOR 3 sI 4

Dwight are parte de noi provocari si aventuri in rolul sau de protector al Gretei, printesa medievala aterizata in secolul 21, in incercarea de a o invata cum sa se adapteze vietii de liceu.

Cavaler Accidental

Evul Mediu se intalneste cu secolul 21 in aceasta comedie plina de aventuri si umor, atunci cand Dwight, un adolescent din secolul 21 cade intr-o camera subterana veche si aterizeaza cu buzele sale pe buzele Grettei, o printesa razboinica ce doarme de o mie de ani. „Sarutul" lui Dwight ii trezeste pe Gretta si pe magicianul ei de curte si hoarde de ticalosi medievali. Dwight este acum vrajit sa o protejeze pe Gretta in calitate de cavaler neconventional, in timp ce inamicii ei din trecut invadeaza orasul sau natal, Woodside.

Din 4 octombrie, de luni pana vineri, de la 19:00

 

MISTERUL MUMIEI

Filmul original Disney Channel, Misterul Mumiei este o comedie plina de aventuri si mistere. trei prieteni buni pornesc in aventura vietii lor sa salveze o mumie de acum patru mii de ani si sa o aduca inapoi la locul ei. In tot acest proces, cei trei se distreaza si invata o multime de lucruri despre prietenie si lucru in echipa.

Sambata, 30 octombrie, de la 16:00

 

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

 

In weekendul 30-31 octombrie, in intervalul 16:00 - 21:00, puteti urmari la Disney Channel un maraton de episoade cu tematica de Halloween si doua filme infricosator de amuzante: Misterul Mumiei si Zombie 2.

 

CEI 6 SUPER EROI: PREMIERA SEZONULUI 3

Aventurile continua pentru Cei 6 Super Eroi in noul sezon. Orasul San Fransokyo se confrunta cu o noua amenintare din partea unei echipe de roboti malefici coordonati de Baiat Burger taietel. Oare vor reusi cei sase prieteni sa salveze orasul si de aceasta data?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Balena albastra este cel mai mare animal in prezent. Ajunge pana la 170 de TONE si traieste 30-80 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare:Ce e rosu cu dungi negre?
raspuns:O zebra infuriata
:)

› vrei mai mult