Noutatile lunii martie la Disney Channel

28 februarie 2022, 15:40

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

Serialul prezinta povestea a trei adolescenti: Liv, Andy si Mike, care formeaza o echipa ultra-secreta de supereroi cu puteri fantomatice, denumita Ghostforce! Cu ajutorul misteriosului Blingboo si a unui arsenal de înalta tehnologie inventat de mentorul lor, Domnisoara Jones, cei trei eroi captureaza fantomele care bantuie New York-ul... atunci cand nu trebuie sa se întoarca repede la scoala pentru urmatoarea ora. Serialul este plin de umor, dar si momente captivante si chiar emotionante.

Din 28 februarie, de luni pâna vineri, de la 19:00

PREMIERA SERIALULUI „FANTOMA SI MOLLY MCGEE”

FANTOMA sI MOLLY McGeeNoul serial urmareste aventurile simpaticei Molly McGee si a fantomei morocanoase pe nume Scratch. Cand una dintre vrajile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legati unul de celalalt pentru totdeauna.
Din 14 martie, în fiecare zi de luni pana vineri de la 17:30. 


NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRACULOUS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MIRACULOUS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Aventurile lui Marinette si Adrien – doi elevi de liceu care se transforma cu ajutorul unor creaturi magice, kwami, în Buburuza si Motan Noir - continua cu noi episoade din sezonul 4, care vor aduce în fata lor noi aliati si dusmani.

 Din 28 martie, în fiecare zi de luni pâna vineri de la 18:30.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alexandru cel Mare a fost unul dintre primii mari strategi si conducatori militari din istorie. A murit la doar 32 de ani fiind stapanul celui mai mare imperiu cucerit vreodata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se duce un cal la cinematograf. Bate in gemulet: Vreau si eu un bilet! Cucoana de la casa face ochii mari: Aoleu, maiculita, un cal care vorbeste! Calul: Pai nu, ca inauntru tac.

› vrei mai mult