Noutatile lunii martie 2019 la Disney Channel si Disney Junior

28 februarie 2019, 15:41

Disney Channel

PREMIERA: STRADA DALMATIENI 101

Cea mai noua serie de animatie lansata de Disney Channel, „Strada Dalmatieni 101” vine cu aventuri in lant pentru cea mai numeroasa, galagioasa si vesela familie canina. Inspirata de povestea din 1956 a lui Dodie Smith si de filmul „101 Dalmatieni” lansat in 1961 deWalt Disney, serialul urmareste aventurile fratilor Dalmatieni mai mari, Dolly si Dylan, si a parintilor lor, Delilah si Doug, dar si a celor 97 de frati si surori mai mici, in Londra zilelor noastre.

Din 25 martie, de luni pana vineri de la ora 17.00.

MECH X4 – PREMIERA

Ryan Walker trezeste in mod misterios MECH-X4, un robot gigantic construit pentru a apara comunitatea de pericolele iminente. Cand monstrii isi fac aparitia, Ryan isi recruteaza cei mai buni prieteni, inclusiv pe fratele sau, pentru face echipa cu MECH-X4, in efortul de a salva orasul aflat in pericol de distrugere.

Din 4 martie, de luni pana vineri de la ora 15.00

PENNY DE LA M.A.R.S., iN DIRECT DIN LUMEA MUZICALA

Penny si prietena ei, Camilla, doua tinere sperante muzicale urmeaza cursurile unei reputate scoli de muzica – M.A.R.S. Ceea ce nu stie nimeni insa, este faptul ca Penny este fiica unei vedete pop si ca marea ei ambitie este aceea de a reusi prin forte proprii. Statutul de eleve la M.A.R.S vine cu nenumarate provocari, peste care se mai adauga una in plus – cele doua prietene se indragostesc de acelasi baiat.
De luni pana joi, de la ora 19.00.

SOY LUNA, EPISOADE NOI

SOY LUNA

Luna continua dezlegarea misterelor legate de familia sa din postura de Sol Benson, mostenitoare a unei averi impresionante. Cu noi provocari au de a face insa si Nina, Jim si Yam, aflati in an terminal si foarte preocupati de alegerile pe care le au de facut pentru viitorul lor, dar si Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo si Ramiro, deja absolventi, dar, la randul lor, confruntandu-se cu diverse dileme.
De luni pana joi, de la ora 18.00.

CASA LUI RAVEN, SEZONUL 3, EPISOADE NOI

Desi are talent de medium, Raven Baxter nu ar fi ghicit niciodata ca va ajunge o mama singura care va imparti apartamentul cu gemenii sai Nia si Booker Baxter, dar si cu cea mai buna prietena a ei, Chelsea si fiul ei Levi.
Din 18 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.30

 REZERVAT BAIETILOR

Episoade duble din Cei 6 Supereroi – Serialul, Copiii bionici, Ciudateni si Kirby Buckets vor putea fi vizionate in fiecare zi de sambata si duminica.

Din 2 martie, sambata si duminica de la ora 17.30.

 

Disney Junior

 

MICKEY SI PILOTII DE CURSE – CINEMA DRIVE IN IN CONSTRUCTIE

Gasca lucreaza pentru a salva cinematograful Drive-In preferat al lui Goofy si a-l pregati pentru marea redeschidere!

Din 1 martie, de luni pana vineri, de la ora 17.30

EROII IN PIJAMA, NOI EPISOADE

Eroii in pijama trebuie sa opreasca Ninjalinii sa fure un inel magic ascuns pe varful Muntelui Misterios.

Din 25 martie, de luni pana vineri, de la ora 19.00

PRIETENII CATELUSI, MISIUNE NOUA

Cei doi frati aventurieri, Bingo si Rolly au o noua misiune. Trebuie sa o gaseasca pe Keia, catelusa fugara a lui Chloe, inainte ca aceasta sa se intoarca.

Din 11 martie, de luni pana vineri, de la 17.00.

PAPRIKA, EPISOADE NOI

Nicio provocare nu e prea mare pentru gemenii Paprika Olivia si Stan care transforma fiecare zi intr-o aventura colorata si vesela!

Din 4 martie, de luni pana joi, de la 11.20 si 15.30

ZIUA INTERNAtIONALa A SOPHIE, PE 8 MARTIE

Vineri, 8 martie, va fi dedicata exclusiv printesei Sophia, sarbatorita cu cele mai urmarite episoade ale serialului, inclusiv cele cu printesele Disney. Sarbatoarea va culmina cu un episod special – Sofia intai: Mereu Regal, difuzat sambata, 9 martie, de la ora 11.20.

SOFIA INTAI, EPISOADE NOI, DE LUNI PANA JOI

Dupa ce Sofia primeste premiul de Protector, Clover ii ia locul intr-o misiune pe Insulele Mistice.

De luni, 4 martie, de la ora 20.00

CANTECE DE LEAGAN DISNEY JUNIOR

Minnie si Daisy traverseaza London Bridge cand acesta incepe sa se legene, astfel ca decid sa il repare.

Din 18 martie, de luni pana vineri de la 16.55

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Din punct de vedere sentimental, viata ta nu este roz. Asta inseamana ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, trebuie sa fii mai fresh si mai pozitiv in ceea ce faci.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Birmania s-a constuit in urma cu 1400 de ani primul pod de fier din lume, pod ce este folosit chiar si in ziua de azi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

INTRB:DE CE AU BLONDELE OCHI ALBASTRI?
R:PT CA AU APA IN LOC DE CREIER

› vrei mai mult