Noutatile lunii februarie la Disney Channel si Disney Junior

30 ianuarie 2024, 10:34

DISNEY CHANNEL


CHIP SI DALE: VIATA IN PARC –  EPISOADE NOI

ChipNDale

Doi zburdalnici micuti traiesc aventuri colosale si se bucura de viata într-un parc de metropola. Chip cel prapastios si Dale cel visator sunt perechea perfecta: prieteni la catarama care se scot din minti. În continua lor cautare de ghinde celor doi li se alatura Pluto, Butch si alte personaje Disney emblematice, în lupta lor cu rautaciosii mari si mici.

Din 1 februarie, luni-vineri, la 16:50

MIRACULOS: SAPTAMÂNA IUBIRII – BLOC DE PROGRAME

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Ziua iubirii la Disney Channel dureaza... o saptamâna! Petreceti serile din timpul saptamânii cu cel mai romantic duet: Marinette si Adrien!

De 12 februarie, luni-vineri, de la 16:20

SUPER COLECTIA DISNEY CHANNEL – BLOC DE PROGRAME

În week-end ai parte de cele mai bune seriale de animatie Disney Channel, în grupuri de câte 3 episoade! Descoperiti lumea fermecata a povestilor pline de învataminte si distractie nelimitata alaturi de personajele îndragite din ”Miraculos: Buburuza si Motan Noir”, ”Familia Green la oras”, ”Taffy”, ”Baiat, Fata, etc” si ” Eroi pe jumatate”.

Marinette si Adrien

Din 3 februarie, în weekend, de la 6:00

OMUL ZAPEZILOR DE NEOPRIT: MANIA YETI - MARATON

Primarul Chrome traseaza reguli din pretioasa lui carte de reguli. Urmareste cum grupul celor trei încearca sa respecte reguli absurde precum „Când se pescuieste la copca, trebuie pastrata o tacere absoluta”. 

Din 1 februarie, luni – vineri, de la 15:00

 

DISNEY JUNIOR

 

CATELUSI CONSTRUCTORI – EPISOADE NOI

CATELUSI CONSTRUCTORI

Aventurile unei companii adorabile, de constructori catei! Faceti cunostinta cu echipa „Catelusi constructori”, prima echipa de constructie de câini din lume. Ei sunt o echipa grozava, buni prieteni si se ajuta mereu unul pe celalalt. Urmareste noile episoade ale echipei de Catelusi Constructori si proiectele lor!

Din 19 februarie, luni - vineri, la 17:30

RAZBOIUL STELELOR: AVENTURILE TINERILOR JEDI – EPISOADE NOI

Îi urmarim pe Jedi Kai, Lys si Nubs, care sunt trimisi de maestrul Yoda sa se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreuna pornesc în aventuri pe Tenoo si în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alaturi de Nash si de droidul RJ-83. Îi ajuta pe cei aflati în pericol, se lupta cu pirati ticalosi, descopera fiinte exotice, dar, în primul rând, învata ce înseamna sa fii un bun prieten. Fie ca forta sa fie cu ei în aceste noi episoade!

Din 17 februarie, în weekend, la 09:30

SAPTAMÂNA FETELOR LA DISNEY JUNIOR - BLOC DE PROGRAME

Între 5 februarie si 11 februarie, bucurati-va de cea mai puternica saptamâna a lunii! Vom organiza doua tipuri de programe diferite în aceasta saptamâna pentru a sustine cât de grozave sunt personajele noastre feminine. Disney Junior - fetele în actiune. De pe 5 pâna pe 9 februarie cele mai curajoase fete, Fantoma Paianjen si Violet, fac echipa pentru a-si ajuta vecinii. Iar duminica pe 9 februarie, vom avea un maraton alaturi de Evrica, Blue, Sofia si Bella pentru a sarbatori toata ziua fetele pasionate de stiinta!

Din 5 februarie, luni-vineri, de la 15:00

SUPER PISICUTE

Lumea crede ca Bitsy, Ginny, Sparks si Buddy sunt doar niste pisicute adorabile care se distreaza în spatiul lor Tors si Joaca. Dar, când necazurile bat la usa, se transforma în... Super Pisicute! Îndreptând faradelegile oriunde apar, aceste patru feline au misiunea de a proteja animalele de companie si oamenii din Pisicesti, de raufacatori precum Dl. Catelus, Soricel, Pisica Hoata si Zsa-Zsa. Folosindu-si superputerile, gadgeturile pisicoase si, cel mai important, bunatatea si empatia lor, Super Pisicutele fac lumea un loc mai bun si mai „miau-nat”.

De luni pâna vineri, la 8:30

MICII POMPIERI

Mai multa distractie, mai multe adventuri si mai multa viteza! Actiunea se petrece într-o lume fantastica în care vehiculele vorbitoare traiesc, lucreaza si se joaca cu oamenii care le conduc. Serialul urmareste un baiat si masina lui de pompieri, în timp ce fac echipa cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe altii din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie ca salveaza o masina tânara care este blocata într-un copac, gasesc pui dalmatieni pierduti sau îsi ajuta vecinii sa-si faca provizii de urgenta în timpul unei pene de curent, Micii Pompieri evidentiaza importanta muncii în echipa si ajutorul concetatenilor.

De luni pâna vineri, la 14:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


E posibil sa primesti un pont de cum sa faci niste bani foarte usor. Te vei gandi apoi la cum o sa cheltuiesti banii pe care crezi ca ii vei obtine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Temperatura medie la limita exterioara Soarelui este de +5.500 grade Celsius. Temperatura medie in centrul Soarelui este de 15.000.000 grade Celsius. Temperatura medie din spatiul cosmic este de -270,4 grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

ce obtii dintro lamaie si o pisica ....................o pisica acra

› vrei mai mult