Noutatile lunii februarie la Disney Channel si Disney Junior

31 ianuarie 2022, 14:13

DISNEY CHANNEL

 

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE”

 

Serialul îi are în centrul sau pe Liv, Andy si Mike, trei adolescenti care formeaza Ghostforce, o echipa ultra-secreta de supereroi cu puteri fantomatice! Cu ajutorul misteriosului Blingboo si a unui arsenal de înalta tehnologie inventat de mentorul lor, Domnisoara Jones, cei trei eroi lupta si captureaza fantomele care bantuie New York-ul... atunci cand nu trebuie sa se întoarca repede la scoala pentru urmatoarea ora. Serialul este plin de umor, dar si momente captivante si chiar emotionante.

Ghostforce 

Din 28 februarie, de luni pana vineri, de la 19:00

 

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZONULUI 5

 

Noul sezon prezinta urmatoarele aventuri ale lui Dwight, un adolescent din zilele noastre, care din greseala a trezit un adevarat haos medieval. Acum, Dwight este vrajit sa o protejeze pe încapatanata printesa Gretta de o multime de vrajitoare, vrajitori, razboinici si creaturi dintre cele mai infame.

 

Din 14 februarie, în fiecare zi de luni pana vineri de la 21:30.

 

ZIUA ÎNDRAGOSTITILOR CU BUBURUZA SI MOTAN NOIR

 

E greu sa nu te îndragostesti de acest cuplu minunat de supereroi meniti sa fie împreuna: Buburuza si Motan Noir. Disney Channel difuzeaza în intervalul 12-14 februarie un colaj de episoade cu scene romantice din îndragitul serial „Miraculos: Buburuza si Motan Noir” (sezoanele 2, 3 si 4).

 

Între 12 si 14 februarie, de la 19:00

 

DISNEY JUNIOR

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MICKEY MOUSE: CASA DISTRACTIEI

Jucausa serie animata “Mickey Mouse: Casa Distractiei” revine cu noi episoade cu îndragita gasca formata din Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Pluto si mai nou, Chicot, o casa magica si zglobie, ce îi poarta pe cei 6 în tot soiul de aventuri, catre lumi unice care stimuleaza imaginatia. Fiecare episod prezinta doua povesti a cate 11 minute, separate printr-o melodie plina de energie.

Din 14 februarie, de luni pana vineri, de la ora 19:30

 

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GASCA PUISORILOR

 

"Gasca Puisorilor" este un nou serial animat pentru prescolari si familiile lor inspirat de seria de carti "The Chicken Squad" de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu si Frumi—trei pui de gaina—si Capitan Cutu, un caine de paza experimentat. Împreuna folosesc lucrul în echipa si abilitatile de gandire critica pentru a rezolva problemele din cartier si pentru a pastra pacea în curtea lor.

 

Din 21 februarie, de luni pana vineri, de la ora 18:00

 

ZIUA FETELOR ÎN STIINTA LA DISNEY JUNIOR

 

Pe 11 februarie, Disney Junior sarbatoreste Ziua Internationala a Femeilor si Fetelor în stiinta, cu cele mai curioase si aventuroase eroine: Doctorita Plusica se ocupa de un spital de jucarii, Vampirina încearca sa readuca la viata o floare pentru un targ al inventatorilor, Elena trebuie sa repare un telescop, iar Mira investigheaza disparitia unei piese din inventia lui Dhruv la Targul Inventatorilor din Jalpur. Iar Sofia si prietenii sai participa la Targul de stiinta Magica.

 

Vineri, 11 februarie, de la 17:00

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL PRIETENII CATELUSI”

 

Serialul îi are în centrul sau pe cei doi frati catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiente amuzante si pline de învataturi în cartierul în care locuiesc sau în alte colturi ale lumii. Fie ca se îmbarca într-o misiune pentru a-si ajuta stapanul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul catelusilor este ca viata este mai amuzanta cand îl ai langa tine pe prietenul cel mai bun. Alaturi de cuplul jucaus se afla o întreaga comunitate de animalute colorate printre care pisica lui Bob, Pisi si Ham, simpaticul caine robot creat de Bob.

 

Din 7 februarie, de luni pana vineri, de la 16:00

 

SAPTAMANA PRIETENIEI

 

Disney Junior te invita sa sarbatoresti saptamana prieteniei cu prietenii preferati din îndragitele seriale precum Blue, Mickey Mouse: Casa Distractiei, Prietenii Catelusi, Eroii în Pijama si altele.

 

Din 14 februarie de la 17:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Statele Unite ale Americii a cumparat Alaska de la Rusia pentru suma de 7.2 miloane de dolari.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Cum bagi o girafa in frigider din 3 miscari?
-Deschizi frigiderul, bagi girafa, inchizi frigiderul.

-Cum bagi un elefant in frigider din 4 miscari?
-Deschizi frigiderul, scoti girafa, bagi elefantul, inchizi frigiderul.

-Leul a convocat o adunare. Toate animalele erau prezente in afara de una. Cine lipseste?
-Elefantul din frigider.

-Te afli in fata unui rau plin cu crocodili. Cum il vei traversa?
-Inotand, caci crocodilii sunt la adunarea cu leul.

› vrei mai mult