Noutatile lunii decembrie la Disney Channel si Disney Junior

26 noiembrie 2021, 12:56

Disney
DISNEY CHANNEL

EPISOADE TEMATICE DE SARBATORI

În saptamana dinaintea Craciunului sunt difuzate episoade duble din cele mai îndragite seriale de la Disney Channel: Casa lui Raven, Bafta Charlie, Mereu la mijloc, Tabara cu Peripetii, Miraculos: Buburuza si Motan Noir, Familia Greens la Oras.

20-24 decembrie de la 11:00

 

PREMIERA FILMULUI “E CRACIUNUL...DIN NOU?!

Filmul o prezinta pe Rowena „Ro” (Estevez), o copila entuziasta în varsta de 11 ani, ce se confrunta cu divortul complicat al parintilor ei în preajma sarbatorilor de iarna. Ea îsi doreste ca lucrurile sa redevina cum erau înainte sa apara în peisaj noua iubita a tatalui ei si fiul acesteia si îi împartaseste dorinta ei lui Mos Craciun pe care îl întâlneste la mall. Situatia ia o alta turnura si ajunge sa retraiasca aceeasi zi din nou si din nou. Blocata în aceasta bucla nesfarsita, ea trebuie sa învete sa-si iubeasca noua familie mixta si sa învete adevaratul sens al Craciunului.

 

Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

 

CRACIUN MIRACULOS

Miraculos: Buburuza si Motan Noir

În weekendul de Craciun, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza si Motan Noir, pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza si Motan Noir continua sa lupte alaturi de noi aliati împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic si hotarat, în acest al patrulea sezon. Viata celor doi supereroi, este plina de provocari si în viata de la scoala atunci cand sunt doi elevi aparent obisnuiti.

 

Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

 

DISNEY JUNIOR

 

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN EROII ÎN PIJAMA (SEZONUL 5)

Eroi in pijama

În luna decembrie, cei trei super eroi copii, Pisoi, sopi si Bufnita, revin cu noi episoade si aventuri fara egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora si cei trei vor lucra în echipa pentru a restaura ordinea.

În fiecare weekend, din 4 decembrie, de la 09:30

 

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2

Îndragitele personaje Click si Zglobi revin cu noi aventuri pline de învataminte pentru cei mici în noi episoade în luna decembrie. Click, un pinguin tenace si Zglobi, un flamingo plin de bunatate fac echipa în stagiu de pregatire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburatori învatacei trebuie sa îsi foloseasca din plin blandetea pentru a livra bebelusi de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

 

Din 6 decembrie, de luni pâna vineri, de la 09:30

 

MARATON DE EPISOADE DIN SERIALUL „PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI”

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori

În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, Paienjenel. Alaturi de prietenii sai, Fantoma- Paianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), el protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva multe probleme. Ei învata ca lucrand în echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta.

 

În weekendul 18-19 decembrie, de la 13:00

 

PROGRAM SPECIAL DE CRACIUN

În saptamana dinaintea Craciunului, Disney Junior a pregatit un mix de episoade cu cei mai îndragiti eroii ai prescolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gasca Puisorilor, Vampirina, Prietenii Catelusi, Paienjenului Marvel si prietenii sai uimitori, dar si un episod special numit “Mickey si Minnie: O Dorinta de Craciun” (24 decembrie la 9:30). În acest episod special, aflam ca în fiecare an Mickey, Minnie si prietenii lor petrec sarbatorile împreuna si se bucura de traditii. Însa anul acesta, îi prinde raspanditi prin diferite colturi ale lumii si trec printr-o multime de aventuri pentru a reusi sa se întoarca în Hot Dog Hill la timp pentru sarbatori. În ciuda multelor obstacole, Mickey îsi pune o dorinta si cu ajutorul lui Mos Craciun, cei sase prieteni reusesc sa ajunga acasa în ajunul Craciunului.

 

Din 20 decembrie, de la 09:05

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

George Washington (1732-1799) a fost primul presedinte al Americii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea casatoriei:
- Sa ceri mana fetei si sa primesti piciorul tatalui!

› vrei mai mult