Noutatile lunii august la Disney Channel si Disney Junior

29 iulie 2021, 16:25

DISNEY CHANNEL

LANSAREA SERIALULUI BAIAT, FATA, ETC.

Serialul prezinta aventurile amuzante ale unei familii obisnuite - un baiat, o fata, un caine, o pisica si ...o bucata de branza care locuiesc impreuna. Aflam in serial ce ar putea merge prost in acest mix neobisnuit?

 BAIAT, FATA, ETC.

In fiecare zi, de luni pana vineri, din 23 august, de la 17:30

PROVOCAREA ESTIVALA CU CELE MAI INDRAGITE SERIALE

Si in luna august continua Provocarea Estivala cu serialele cele mai indragite! In fiecare dupa-amiaza de sambata si duminica se difuzeaza episoade consecutive din seriale „Sydney si Max” (1 august), „Miraculos: Buburuza si Motan Noir” (7-8 august), „Bizaardvark” (14-15 august), „Ne vedem la Paris” (21-22 august) si multe altele.

 

In fiecare sambata si duminica, de la 12:00

 

ULTIMUL WEEKEND DE VARA

In ultimul weekend de vara, puteti urmari la Disney Channel un grupaj de programe estivale din diferite seriale: Tabara cu peripetii”, Casa lui Raven”, Bafta Charlie”, Sydney si Max”, Mereu la Mijloc”, O viata minunata pe punte”, Cainele Bloger”, Copiii Bionici”, Coop si Cami intreaba lumea”, Riley si restul lumii” si filmele: Plaja Adolescentilor” & Plaja Adolescentilor 2”.

 

In weekendul 28-29 august, de la 10:00

 

SAPTAMANA INTERNATIONALA A PRINTESELOR

Cu ocazia saptamanii internationale a printeselor, sarbatorita intre 23 si 29 august, Disney Channel difuzeaza in fiecare zi de la 18:00 cate trei episoade din serialul Aventura incalcita a lui Rapunzel”. Sunt astfel aduse in prim-plan curajul si bunatatea – valori pe care toate Printesele Disney le au in comun si le inspira in lume.

 

DISNEY JUNIOR

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MIRA, DETECTIV REGAL”

 

Serialul animat destinat prescolarilor este inspirat de cultura indiana si aduce in prim-plan o multime de aventuri si mistere in mijlocul carora se afla Mira, o fata obisnuita, care este aleasa de regina sa fie detectiv regal. Actiunea este amplasata in tinutul Jalpur, acolo unde Mira rezolva o multime de cazuri impreuna cu prietenii sai. in fiecare din cele doua povesti pline de muzica si dans prezentate in fiecare episod, Mira isi foloseste din plin gandirea critica si face deductii ca sa isi ajute familia, prietenii si chiar restul regatului.

Mira, detectiv regal 

Din 2 august, de luni pana vineri, de la 12:30

 

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL „FANCY NANCY CLANCY”

Pentru Fancy Nancy, nu e nevoie decat de putina imaginatie si o atitudine fantastica pentru a invalui totul in jur in rafinament. impreuna cu prietena cea mai buna, Bree, sora mai mica, JoJo si papusa mult indragita, Marabelle, Nancy porneste in cea mai pretioasa aventura si transforma cele mai simple lucruri in unele extraordinare.

 

In noile episoade, Nancy are parte de o multime de lucruri noi in viata ei: ii cade un dinte, invata sa aiba grija de caini, experimenteaza gelozia fata de prietena ei, se pregateste pentru o parada si multe altele.

 

Din 9 august, de luni pana vineri, de la ora 16:30

 

 

SAPTAMANA INTERNATONALA A PRINTESELOR

 

Intre 23 si 29 august, Disney Junior sarbatoreste Ziua Internationala a Printeselor si aduce micilor telespectatori episoade speciale cu Printesa Sofia I, micuta ce demonstreaza ca bunatatea si curajul sunt cele mai importante trasaturi ale unei printese.

 

Lista episoadelor speciale:

Sofia intai: A fost odata ca niciodata o printesa

Sofia intai: Palatul plutitor

Sofia intai: Blestemul Prinþesei Ivy

Sofia intai: Insulele Mistice

Sofia intai - Mereu Regal

 

In fiecare zi de luni 23 august pana vineri 29 august, de la ora 10:30

 

 

MARATOANE DE WEEKEND

in fiecare zi de weekend, micutii telespectatori au parte de maratoane de distractie cu episoade consecutive din serialele lor preferate: „Blue”, „Eroii in Pijama”, „Gigantosaurul”, „Mira”, „Detectiv Regal”, „T.O.T.S.”, „Fancy Nancy Clancy”, „Prietenii Catelusi”, „Sofia I”.

 

Sambata si duminica, de la 10:00

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un om isi petrece in medie trei ani din viata stand la toaleta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un pescar era cu barca pe lac prinzand pesti.El prinde un peste imens si spune:
-Te voi duce acasa la o cina copioasa!
Pestele ii raspunde:
-Multumesc,dar am mancat deja.nu s-ar putea sa mergem la cinematograf?

› vrei mai mult