Noutatile lunii august la Disney Channel si Disney Junior

30 iulie 2019, 17:11

Disney Channel 

KITTY NU-I O PISICA, EPISOADE NOI

In lumea pisicilor aproape totul este posibil, la fel ca si in lumea lui Kitty, o fetita nazdravana si plina de imaginatie care crede ca poate fi orice isi doreste, chiar si o pisica. Casa vesela a micilor feline se intoarce cu susul in jos cand misiunea de a o reinvata pe Kitty sa devina umana ajunge sa fie principala lor preocupare. Aventurile pisicilor alaturi de visatoarea Kitty continua cu noi episoade, in fiecare zi, de la ora 11.30.
 

CLASICELE DISNEY, PE MICUL ECRAN

"In jungla" spune povestea captivanta a cinci prieteni plecati de la gradina zoologica in cautarea prietenului leu imbarcat accidental pentru intoarcerea in salbaticie. Sambata, 3 august, de la ora 12 si, in reluare de la ora 21.

 

"Sabia din stanca" ne intoarce in timp pentru a afla legenda Regelui Arthur si a incoronarii lui, duminica, 4 august, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21.

 

Fanii lui Fulger, Doc, Sally, Bucse sau Luigi se reintalnesc cu gasca motorizata in "Masini" si "Masini 2" pe 10 august, respectiv 11 august, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21.

 

"In cautarea lui Nemo" si "Compania Monstrilor" se intorc la Disney Channel, pe 17, respectiv 18 august, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21.

 

"Avioane" si "Avioane: Echipa de interventii" intra in misiune pe 24, respectiv 25 august, de la ora 12, si de la ora 21.

 Schimbul

Filmul original Disney Channel "The Swap" (Schimbul) va rula pe 30 august, de la ora 12 si 21, iar celebrul soarece bucatar revine in "Ratatouille" pe 31 august, de la aceleasi ore.

 

Disney Junior

AVENTURILE SUPER EROILOR MARVEL – EPISOADE SCURTE

In noile episoade scurte din "Aventurile Super Eroilor Marvel", Omul Paianjen se alatura trupei super eroilor, in aventuri dintre cele mai captivante. De luni pana vineri, de la ora 11.55.

 

PAPRIKA, EPISOADE SCURTE

Simpaticii Stan si Olivia revin in august cu noi aventuri, in episoade scurte. Joaca de-a v-ati ascunselea pare a avea reguli prea greu de inteles pentru Puff, insa nici gemenii nu vor sa renunte atat de usor la unul dintre jocurile lor preferate. Din5 august, de luni pana vineri, de la ora 17.25.

PE URMELE GIGANTOZAURULUI

Istetica, Temi, Zambi si Voini trec prin tot felul de aventuri in cautarea marelui Gigantozaur. De la harti astrale, la mici inventii, misiunea lor se imbogateste cu noi experiente la fiecare pas. Din 19 august, de luni pana vineri, de la ora 17.00

CLAUDE, IN NOI AVENTURI

Aventuri cu roboti, dar si o expeditie de studiu al pasarilor sunt noile provocari prin care Claude, catelul increzator si curajos, urmeaza sa treaca in noile episoade. Sambata si duminica, de la ora 08.00.

CANTECE DE LEAGAN DISNEY JUNIOR

Prietenii Disney Junior reimagineaza clasicele cantece de leagan in mod amuzant si jucaus. De exemplu, Fancy Nancy isi ajuta surioara Jojo sa treaca mai placut in lumea viselor in stilul ei pretios. in fiecare zi, din 19 august, de la ora 17.28.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In momentul stranutului, viteza cu care este eliminat aerul ajunge la 160 km/h, fapt ce provoaca inchiderea ochilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se duce directorul de la Coca-Cola la Papa de la Vatican si ii zice: Papa daca schimbi versul "Painea noastra cea de toate zilele" in "Cola noastra cea de toate zilele" iti dau 1 milion de dolari.
Papa ii zice ca e nesimtit si ii zice sa plece.
Nu se lasa si vine si a 2-a zi.
-Papa, daca schimbi versul iti dau 10 milioane de dolari
Papa iar ii zice ca e nerespectuos.
Nu se lasa si vine si a 3-a zi:
-Papa daca schimbi versul donez bisericii 100 miliarde de dolari...
La care Papa se gandeste, ridica receptorul si-si intreaba secretarul:
-Draga, cand expira contractul cu fabrica de paine?

› vrei mai mult