Noutatile lunii aprilie 2019 la Disney Channel si Disney Junior

27 martie 2019, 13:07

STRADA DALMATIENI 101

Disney Channel

SOY LUNA, EPISOADE NOI SI FINALUL

Aventurile Lunei si ale trupei de la Jam&Roller se incheie cu o veste foarte buna pentru parcursul lor viitor. In plus, Matteo si Simon isi demonstreaza abilitatile de cantareti intr-un moment crucial. Luna si Ambar ajung sa se inteleaga ca doua adevarate surori, dar surprizele nu se incheie aici. Nu ratati episoadele noi din ultimul sezon Soy Luna si nici majoratul eroinei.

De luni pana joi, de la ora 18.00.

 

NOI AVENTURI CU FAMILIA GREEN LA ORAS

Familia Green la oras urmareste aventurile extraordinare ale lui Cricket Green, un pusti nazdravan de 10 ani, ale carui curiozitate si entuziasm il conduc pe el si pe familia sa - sora mai mare Tilly, tatal Bill si bunica Alice - in calatorii epice si catre inimile noilor vecini. Seria animata de comedie si aventuri continua cu episoade noi, din 8 aprilie, de luni pana vineri de la ora 20.00

 

ELENA DIN AVALOR, EPISOADE NOI

Calatoria regala a printesei Elena din Avalor continua in episoade noi din cea de-a doua serie. Aceasta calatorie are rolul de a o initia pe tanara mostenitoare a tronului in noul sa rol si de a o ajuta sa capete intelepciune, rezistenta si compasiune, trasaturi ale unor adevarati lideri.

Din 8 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 15.

 

STRADA DALMATIENI 101

 

Dolly, Dylan si gasca vin cu noi patanii ale cele mai vesele, galagioase si dezordonate familii de catei. 99 de frati latratori, fiecare cu personalitatea lui, cu preocuparile si visurile lui, doi parinti ocupati cu jobul, doar doi frati mai mari care sa gestioneze trupa si niciun adult uman in preajma! Ce de aventuri, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 17.00.

 

REZERVAT BAIETILOR

Episoade duble din Familia Green la oras, Mereu la mijloc, Cei 6 Supereroi – Serialul, Mech-X4 vor putea fi vizionate in fiecare zi de sambata si duminica.

De sambata, 6 aprilie, in fiecare weekend, de la ora 17.30

 

Disney Junior

 

EROI IN PIJAMA – MISIUNI CU OUa

Connor, Greg si Amaya transformati in Pisoi, Bufnita si sopi au o misiune importanta de Paste – trebuie sa salveze ouase de ciocolata de copiii lup.

Din 1 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 18.00

EPISOADE SPECIALE CU DOCTORItA PLUSICA

Caderea unui turn de apa pe o pajiste care e casa si loc de joaca pentru iepurasii de jucarie ii ameninta pe acestia sa ramana fara adapost. Iata un bun prilej pentru Doctorita Plusica si echipa sa medicala sa intervina. E calamitate!

Episoade scurte, din 8 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16.30 si episoade speciale in weekendul 19 -21 aprilie.

GARDA FELINA, FINAL DE SEZON

Kion, al doilea pui al Nalei si al lui Simba, acum lider al Gardei Feline, cea mai puternica, rapida, si brava trupa de aparare a Taramului Luminii are o noua confruntare cu Cicatrice.

De marti, 23 aprilie, de la 18.30

 

MICII MUPPETS, EPISOADE NOI

Micii Muppets vor sa faca un spectacol pentru Doamna Dadaca, dar directivele prea stricte ale lui Kermit strica distractia tuturor.

Din 29 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 10.00

SERIAL NOU - GIGANTOZAURUL

Patru tineri dinozauri exploreaza lumea preistorica plina de aventuri a Gigantozaurilor, cei mai mari si de temut dinozauri care au existat vreodata. Curiosul Mazu, jucausul Tiny, Bill timidul si curajosul Rocky vor sa le descopere toate secretele.

De luni, 29 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 16.
GIGANTOZAURUL

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000 s-a facut o cercetare din care reiesea ca probabilitatea ca un om sa moara intre 15 si 60 de ani este 8,2% in Suedia, 48,5% in Rusia si 84,5% in Lesotho (tara din Sudul Africii).

› vrei mai mult

Bancul zilei

I: De ce cade un somalez din copac ca o sageata?
R:Are maselele plombate

› vrei mai mult