Noul serial de comedie actiune "Hero Inside" in premiera la Cartoon Network Romania

17 ianuarie 2024, 11:35

Hero Inside

Descoperiti adevarata putere a imaginatiei din 20 ianuarie, numai la Cartoon Network

 

Ce se întampla cand eroii din benzile desenate prind viata? Afla de la Cartoon Network, din noul serial cu supereroi „Hero Inside”!

Cand Scott dispare brusc fara urma, la locul disparitiei sale raman doar sutele de benzi desenate pe care le-a realizat. Împrastiate prin tot orasul San Francisco, benzile desenate ajung în mainile lui Mike, un visator de 13 ani, si a prietenilor sai.

Mike da, din întamplare, peste una dintre benzile desenate ale lui Scott, intitulata „Crying Man”, si rosteste „Crying Man”, iar deodata apare eroul cartii, însusi Crying Man! Nu este vorba doar de acest caz particular, ci, în tot orasul, eroii din benzile desenate ale lui Scott apar atunci cand proprietarii cartilor îi striga, iar cu benzile împrastiate prin oras încep sa se întample evenimente ciudate.

Apar eroi care fac munci agricole, treburi casnice, dar care, în acelasi timp, fura si se lupta. Eroii din acest serial nu poseda superputeri, precum Superman sau Thor. Ei sunt putin diferiti de un supererou clasic, sunt unici, sunt imperfecti si uneori par prea umani... Vom ajunge sa-i întelegem pe acesti supereroi extraordinari, cu tot cu imperfectiunile lor care, în fond, îi fac atat de asemanatori noua?

Urmariti-i pe Mike, cel mai bun prieten al sau, Nick, prietena Lucy si Dirk O, împatimiti ai benzilor desenate, în timp ce navigheaza prin haosul provocat de acesti eroi autentici. Fiecare episod dezleaga misterul din spatele disparitiei lui Scott, precum si asupra originii eroilor.

„Hero Inside” este creat si produs de Million Volt Animation Studios, iar CJ ENM, Tencent Video si YGG Global participa în calitate de coproducatori. DeAPlaneta Entertainment s-a alaturat ca reprezentant pentru Europa si America Latina. 

MEANG Joo-gong este regizorul productiei, în timp ce scenariul este scris si editat de Jake Goldman, scenaristul-sef al celebrului serial Cartoon Network - Fetitele Powerpuff, iar printre co-scenaristii acestei animatii se numara Nick Watson, cunoscut pentru activitatea sa în serialul de succes Final Space, si Jesse Goldman, recunoscut pentru contributia sa la Comedy Central.

Explorati limitele imaginatiei alaturi de trasnitii eroi din benzile desenate ale lui Scott, precum si aventurile personajelor din noua animatie Hero Inside din 20 ianuarie, numai la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


E posibil sa primesti un pont de cum sa faci niste bani foarte usor. Te vei gandi apoi la cum o sa cheltuiesti banii pe care crezi ca ii vei obtine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru producerea de electricitate, temperatura apei din rezervoarele geotermale trebuie sa depaseasca 200 de grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merge un barbat la psihiatru:
-Domule doctor! Nu mai pot,sotia mea are o suta de pisici si nu mai suport mirosul!
-Dar nu ati incercat sa deschideti geamul? intreaba psihiatrul.
-Ei,Pai atunci ar zbura cei o mie de pormubei ai mei!

› vrei mai mult