Noi episoade din "Draculas, vampirul iepuras", la Boomerang

14 februarie 2019, 15:03

Noi aventuri ale indragitului vampir, care isi ia puterea numai din sucul de morcovi, ii asteapta pe telespectatori din nou in fata ecranelor. Premiera celui de al treilea sezon va avea loc pe 18 februarie.

Draculas, vampirul iepuras

Draculas a fost candva animalul de companie al lui Dracula. El este o faptura paranormala care savureaza sucul legumelor pentru a-si spori abilitatile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuieste alaturi de Mina, o fetita de unsprezece ani, si de animalele ei de companie: Chester, o pisica aiurita, si Harold, un catel adorabil. Acum, cand se intampla o multime de lucruri ciudate, Draculas este la datorie, pentru a salva lumea. Dar, oare, nu este el cel care cauzeaza toate problemele?

In episoadele viitoare, spectatorii vor vedea cum personajele vor suferi o metamorfoza magica si, cu ajutorul vrajilor, vor fi in stare sa realizeze coafuri conform saloanelor de top din lume. Draculas isi va crea accidental clona proprie, care va incepe sa provoace probleme tuturor prietenilor sai, dar pisica Chester si cainele inteligent Harold vor lua lucrurile in mainile lor pentru a se ocupa de clona inainte de a fi prea tarziu.

Noul sezon "Draculas, vampirul iepuras" va fi difuzat incepand de luni, 18 februarie, in fiecare zi, de la ora 17.10, numai la Boomerang.

Draculas, vampirul iepuras

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Liliacul este singurul mamifer care zboara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un om avea doi papagali unul rosu si unul verde.intr-o zi papagali i-au scapat din colivie si s-au dus int-un copac dintr-o curte de spital de nebuni.
se duce omul ii spune unui nebun.
-nebunule vezi papagali aia doi
-da
-dami-i si mie
se urca nebunul il da pe cel rosu si ii spune
-pe ala verde ti loi da cand s-o coace.

› vrei mai mult