Nava de croaziera Cartoon Network Wave va pleca in prima calatorie spre sfarsitul anului 2018

30 ianuarie 2018, 12:12

Logo Cartoon Network Wave

 
Turner si Oceanic Group din Singapore lanseaza Cartoon Network Wave - o nava de croaziera Cartoon Network, ca parte a unei colaborari ce va face istorie

  

Pentru prima data, unele dintre cele mai cunoscute personaje animate din lume vor pleca intr-o calatorie pe apa la bordul vasului de croaziera, Cartoon Network Wave. Aceasta nava este rezultatul unui parteneriat intre Oceanic Group, compania de management de croaziera din Asia-Pacific, si Turner, gigantul media global din spatele Cartoon Network.

 
Cartoon Network Wave
 

Pregatita sa isi inceapa calatoria din portul mama Singapore, nava cu 11 etaje si cu peste 2000 de locuri pentru fanii Cartoon Network, va fi un adevarat rai pentru cei ce indragesc desenele animate. Cu oceanul ca fundal, familiile se vor bucura de prima vacanta din lume alaturi de faimoasele personaje Cartoon Network.

 

Desi exista numeroase proiecte dezvoltate de echipa locala Turner, care includ: restaurante, parcuri tematice si chiar avioane si trenuri, toate sub brandul Cartoon Network, aceasta este pentru prima data cand o nava de croaziera este complet transformata intr-o ambarcatiune Cartoon Network.

 

Atat tema, cat si intreaga experienta de la bordul Cartoon Network Wave sunt inspirate de universul CN, de indragitele personaje din “Sa-nceapa aventura”, “Ben 10”, “Fetitele Powerpuff” sau “Aventurile fratilor ursi”. La bordul navei, invitatii beneficiaza de diverse tipuri de divertisment, activitati de recreere, avand si posibilitatea de a cumpara mancare si bautura.

 

Cartoon Network Wave va fi condus la Singapore Cruise Center si va naviga catre 13 destinatii populare din regiunea Asia-Pacific, inclusiv Singapore, Malaezia, Thailanda, China, Taiwan, Coreea de Sud, Australia si Japonia. Datele si itinerariile pentru rutele sale din Asia Pacific vor fi anuntate in lunile urmatoare.

 

Directorul executiv al Oceanic Group, Daniel Chui, a declarat ca parteneriatul reprezinta angajamentul companiei de a valorifica piata de croaziera in crestere din Asia. "Cartoon Network Wave lanseaza o experienta cu totul noua de a-ti petrece vacanta in Asia si avem convingerea ca vom revolutiona calatoriile de croaziera in regiune.”

 

"Turner cauta intotdeauna noi modalitati de a aduce personajele animate la viata - iar Cartoon Network Wave va fi casa lor pe ape. Nava are un potential remarcabil de a oferi fanilor nostri o experienta cu adevarat unica.", a declarat Ricky Ow, presedintele Turner Asia Pacific. 

 

Rezervarile online pentru Cartoon Network Wave vor incepe in a doua parte a acestui an. Mai multe detalii despre modalitati de rezervare si itinerarii vor fi publicate pe site-ul Cartoon Network Wave - http://www.cartoonnetworkwave.com. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lacul Sf. Ana este un lac de tip vulcanic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un tip vine la un magazin:
- Doamna, nervi aveti?
- Nu!
- Nu-i nimic, va fac eu...

› vrei mai mult