Muzica trupei fenomen RBD este disponibila online

4 septembrie 2020, 18:35

RBD

Au cucerit o lume intreaga cu piesele lor, au sustinut mii de concerte, au facut inimi sa bata la unison si voci sa cante in acelasi ritm si cu aceeasi emotie, iar acum muzica trupei RBD este disponibila pe toate platformele digitale. 

Un moment mult asteptat de catre fanii trupei RBD, toate melodiile lansate de-a lungul timpului pot fi ascultate pe platformele de streaming, dupa opt ani de absenta. 

Link YouTube #RBDOficial
 
Asculta aici toata discografia: https://Digster.lnk.to/ThisIsRBD

Anahi, Christian Chavez, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Uckermann si Alfonso Herrera au facut parte multi ani la rand din trupa-fenomen RBD, care a sustinut un concert magnific si in Romania, in 2008, tot in tara noastra filmand si videoclipul piesei "Besame Sin Miedo". 

RBD a lansat in cinci ani de existenta noua albume: "Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" si "Para Olvidarte De Mi", versiunea in limba engleza a albumului "Rebelde" (Rebels) si versiunile in limba portugheza "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" si "Rebelde Edicao Portugues". 
 
Canalul oficial de YouTube, RBD Oficial, care a primit deja premiul YouTube Silver Creator Award pentru 100.000 de abonati, inainte de a fi lansat, are urcate deja toate videoclipurile oficiale ale trupei, precum "Rebelde", "Ser o Parecer", "Nuestro Amor" sau "Salvame". 

Trupa RBD a fost formata in 2004, odata cu aparitia serialului „Rebelde", si i-a avut in componenta de la inceput pe cei sase artisti, Anahi, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez si Christopher von Uckerman. Formatia s-a despartit in 2009, dupa ce a scris una dintre paginile istoriei muzicale la nivel international, lasand mostenire sute de piese si mii de concerte.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bufnitele NU pot roti ochii. In schimb ele pot roti capul complet imprejur pentru a vedea direct In spatele lor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un betiv, dupa ce a consumat o cantitate relativa de alcool iese afara din bar pentru a se mai desmetici putin. La scurt timp iese un alt betiv din bar, iar primul, pentru a vedea cat este de beat, il intreaba pe cel din urma:
- Vezi tu luna aia de pe cer? -
- Care? Aia sau cealalta?
- Inca stau bine, gandi in sinea lui si reintra in bar sa mai bea.
Dupa un timp iese iarasi pentru mai lua putin aer si vede un alt betiv iesind pe usa barului si il intreba si pe acesta:
- Vezi luna de pe cer cat e de mare?
- Care dintre celetrei?Ii raspunse clatinanduse
Fara sa ezite merge sa mai goleasca ceva pahare. In cele din urma ajuns la capatul puterilor iese iarasi si vede unul care se clatina din toate balamalele si se tinea cu o mana de gard, si il intreba si pe acesta:
- Vezi luna aia de pe cer?
- De pe care rand?

› vrei mai mult