Ministrul Educatiei: "Scolile pot ramane inchise pana cand nu va mai exista niciun pericol pentu copii"

16 martie 2020, 16:39

Scolile pot ramane inchise

Scolile si gradinitele vor ramane inchise pana dupa Paste, pentru evitarea raspandirii coronavirusului. Dar termenul se poate prelungi.

"Masura de suspendare a cursurilor poate continua pana cand nu va mai exista niciun pericol asupra copiilor nostri”, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unei videoconferinte, care a avut loc luni, 16 martie.

Ce a spus ministrul Monica Anisie

Ministrul Educatiei a mai spus ca nevoia de informare din partea autoritatilor catre romani trebuie accentuata, astfel incat sa trecem cu bine pentru aceasta pandemie. Desi scoala s-a inchis, Monica Anisie a mai recomandat ca invatarea este un proces continuu pe care trebuie sa-l sustina toata lumea.

Mai multe despre Ministrul Educatiei: "Scolile pot ramane inchise pana cand nu va mai exista niciun pericol pentu copii" gasesti AICI.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pielea hipopotamului transpira un lichid rosu, uleios, care pastreaza pielea umeda si o protejeaza cand este sub apa. Lichidul a condus la mitul ca hipopotamul transpira sange.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi politisti Ion si Gherorghe stau de paza.Ion zice:
Ce frig imi e la maini !!!
Gheorghe:De ce nu iti bagi mainile in buzunar?
Ion:Fiindca acolo imi sunt manusile.

› vrei mai mult