Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Din punct de vedere sentimental, stai destul de bine si te simti capabil/a sa ai o relatie bazata pe respect si dragoste. Totusi, inainte de a face declaratii de dragoste siropoase, gandeste-te si daca partenerul/partenera apreciaza astfel de gesturi.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

BULA, STRULA SI MIMI INVENTEAZA UN JOC.BULA TREBUIA SA ZICA NUMAI "DADADA", STRULA TREBUIA SA ZICA "O CEAPA IN CAP O CEAPA IN BURTA", IAR MIMI TREBUIA SA ZICA "UN CURCAN MIC SI PROST CARE STA LA ADAPOST".
VINE UN POLITIST SI-L INTREABA PE BULA:
-BULA TU AI OMORAT HOTUL ALA?
-DADADA
SE INTOARCE SPRE STRULA SI-L INTREABA:
-CUM L-ATI OMORAT?
STRULA II RASPUNDE:
-O CEAPA IN CAP O CEAPA IN BURTA.
SI IL INTREABA PE MIMI:
-DAR CE MA CREDETI PE MINE?
MIMI II RASPUNDE:
-UN CURCAN MIC SI PROST CARE STA LA ADAPOST.

› vrei mai mult

Cultura generala

Inghetata de vanilie este cea ma vanduta inghetata de pe glob.

› vrei mai mult

Ministerul Educatiei organizeaza primul targ de invatare permanenta din Romania

15 iunie 2012, 15:41 | afisari: 607

Ministerul Educatiei organizeaza primul targ de invatare permanenta din RomaniaMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului  va desfasura in luna iunie targul educational „Zilele Invatarii Permanente”, primul eveniment dedicat activitatilor extrascolare din invatamantul de stat si particular. Parintii, copiii si profesorii sunt invitati in perioada 24-26 iunie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, sa descopere si sa se implice in cele mai bune proiecte de educatie non-formala ale scolilor si organizatiilor culturale din Bucuresti si sa participe la workshop-uri creative.

„Zilele Invatarii permanente” ofera oportunitatea tuturor scolilor, ONG-urilor sau companiilor private cu activitati desfasurate in interesul copiilor, sa isi prezinte oferta educationala si proiectele de dezvoltare personala. Evenimentul va concentra toate metodele de invatare, va pune la dispozitia copiilor si parintilor alternative de formare educationala si va fi un prilej important pentru profesori sa socializeze si sa impartaseasca din propriile experiente cu elevii. Copiii vor putea participa la diferite workshop-uri de pictura, teatru, dans sau literatura, iar la sfarsitul evenimentului vor fi oferite premii scolilor cu cele mai relevante activitati intreprinse cu elevii sai si cu cele mai bune rezultate obtinute.

Ceea ce aduce nou acest eveniment in domeniul LifeLong Learning este dezvoltarea de activitati de formare continua care sustin personalul didactic in perfectionarea competentelor cheie si profesionale ale elevilor, valorizand in mod constant oferta de programe scolare.

La targ au confirmat participarea organizatii non-guvernamentale precum, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania si Asociatia educationala Platon, Colegiile Nationale Octav Onicescu, Ion Neculce si Dimitrie Leonida, gradinitele particulare BlueBell, Olga Gudynn International School si Prikindel, si multi altii.

Acest eveniment este sustinut de: clopotel.ro, copilul.ro, calificativ.ro, metropotam.ro, gradinite.com, eurodesk.ro, urbankid.ro, lumebuna.ro, televiziuneaelevilor.ro, mamicamea.ro.

Evenimentul este realizat in cadrul proiectului POSDRU/57/1.3./S/30074 “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala – o noua calificare didactic√£ pentru o scoal√£ care invata!”, sustinut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in parteneriat cu Institutul de Stiinte ale Educatiei, Red Point SA si BiG Media Relatii Publice SRL si este finantat din Fondul Social European - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 1, Domeniul Major de Interventie 1.3.

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate