Miniso lanseaza la nivel global o gama de produse "Sa-nceapa aventura"

7 februarie 2019, 17:11

Cartoon Network si Miniso au colaborat pentru realizarea unei colectii de 264 de produse “Sa-nceapa aventura”, care vor fi plasate in toate magazinele Miniso din toate cele 62 de teritorii la nivel global. Din Europa in Asia, din Africa in America de Nord si cea de Sud, Miniso isi umple rafturile cu indragitele personaje Finn, Jake, BMO si Printesa Spatiului cu Bulgari. 

264 de produse "Sa-nceapa aventura"

Lansarea incepe luna aceasta la nivel global, iar fanii “Sa-nceapa aventura” se vor putea bucura de intreaga colectie din magazine, care va cuprinde plusuri, papetarie, cadouri si accesorii, cum ar fi rucsacuri si produse cosmetice.

“Dimensiunea impresionanta a acestei colaborari demonstreaza popularitatea globala și calitațile francizei “Sa-nceapa aventura", a declarat Vikram Sharma, vicepresedinte al Cartoon Network Enterprises, Asia Pacific. "Miniso a fost un partener excelent pentru noi. Atunci cand si-au dorit un brand care sa ofere tinerilor fani o asociere distractiva cu brandul lor, Sa-nceapa aventura a fost alegerea evidenta, matematica!" 

In acelasi timp, un nou stoc de produse “Aventurile fratilor ursi” – un alt brand Cartoon Network – va ajunge pe rafturile magazinelor Miniso, alaturi de produsele “Sa-nceapa aventura”.

In urma vanzarilor impresionante pe care le-a avut colaborarea initiala, din 2018, mai mult de 200 de noi produse “Aventurile fratilor ursi” vor ajunge anul acesta in magazine.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Daca ai nevoie de niste bani, nu ezita sa le ceri prietenilor. Acum e momentul sa afli cine iti sare in ajutor!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca vei apuca varsta de 70 de ani, inseamna ca ai trait mai mult de 2 miliarde de secunde.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce se intampla cu un Trabant, cand proprietarul ii face plinul?
- Isi dubleaza valoarea!

› vrei mai mult