Mii de variante, o singura alegere: cum sa gasesti bicicleta fitness ideala?

16 iunie 2021, 12:09

bicicleta fitness

Plimbarea cu bicicleta aduce beneficii importante pentru starea de sanatate, insa in marile orase e greu sa beneficiezi de aceasta experienta in conditii optime. Pistele pentru ciclisti nu sunt bine realizate, iar acolo unde exista propun trasee cu trafic aglomerat, astfel ca, in loc de aer curat, ajungi sa respiri noxe.

In aceste conditii, o bicicleta fitness, usor de folosit chiar la tine acasa, reprezinta o varianta excelenta de antrenament. Magazinul online Sport-Mag.ro iti pune la dispozitie zeci de produse, in functie de preferinte, stil si buget. Iata cateva dintre ele!

Bicicleta fitness Konfort Sportmann – calitate la pret excelent

Konfort Sportmann este un produs special conceput pentru a acoperi nevoile celor mai pretentiosi utilizatori, la un pret extrem de avantajos. Este dotat cu un calculator cu functii care ofera o monitorizare precisa a parametrilor pentru un antrenament eficient si bine tintit.

Cadrul robust, din metal, asigura stabilitate, iar manerele invelite in neopren impiedica alunecarea picioarelor pe pedale. In acelasi scop, pedalele sunt prevazute si cu cureluse dotate cu sistem velcro, astfel incat riscul de accidente este redus. Rezistenta poate fi reglata manual, ajustand nivelul de intensitate al fiecarui exercitiu.

Este simplu de depozitat, avand o greutate neta de numai 9,4 kilograme si dimensiunile de 62 de centimetri lungime, 41 de centimetri latime si 101 centimetri inaltime. Recomandata pentru uz casnic, este potrivita pentru utilizatori de maximum 100 de kilograme. Poate fi cumparata cu 399 de lei.

Bicicleta Fitness Insportline Petyr UB – ideala pentru fiecare membru al familiei

Compacta, cu reglare manuala a rezistentei, este perfecta pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Sistemul de franare magnetic permite o pedalare lina si o rulare silentioasa, iar afisajul ofera informatii complete despre antrenament. Poti comuta intre timp, viteza, distanta, calorii si ritm cardiac, deoarece exista inclusiv senzori de frecventa cardiaca incorporati in manere.

Unul dintre marile avantaje ale produsului consta in faptul ca poate fi folosit de toti membrii familiei, datorita faptului ca inaltimea scaunului poate fi ajustata. In plus, iti permite sa te distrezi in timpul antrenamentului, deoarece exista un suport pe care poti pune telefonul ori tableta, pentru a asculta muzica preferata sau a vedea un serial.

Are greutatea de 24 de kilograme, dar rotile de transport o fac usor de mutat dintr-un loc in altul. Este ideala pentru utilizatori de maxim 110 kilograme. Poate fi cumparata la pretul de 999 de lei.

Bicicleta magnetica A HMS Premium M6152 – 9 programe si 32 de niveluri

Aceasta bicicleta fitness ideala pentru antrenamentul cardio se remarca in primul rand prin numarul mare de optiuni pe care ti le pune la dispozitie. Are 32 de niveluri de rezistenta, astfel incat poti sa ajustezi antrenamentul la nivelul dorit. In plus, computerul prezinta in permanenta cei mai importanti parametri si are un total de noua programe diferite, gandite pentru diferite tipuri de antrenament.

Sistemul de rezistenta electromagnetica face ca exercitiile sa fie intense, dar silentioase, fara riscul de a deranja vreo persoana din jur. Saua este reglabila atat pe orizontala, cat si pe verticala. Picioarele de nivelare pentru suprafete inegale te vor ajuta la pozitionarea uniforma a echipamentului, iar rotile de transport montate vor facilita deplasarea.

Robust si durabil, produsul are greutatea de 48 de kilograme si este potrivit pentru utilizatori de cel mult 120 de kilograme. Poate fi cumparat pentru suma de 3 199 de lei.

Viziteaza magazinul online Sport-mag.ro si vei descoperi bicicleta fitness perfecta pentru nevoile tale!

bicicleta fitness

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Comportamentul viespei gigant asiatice reprezinta o potentiala amenintare pentru albine, sanatate publica si agricultura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea prostiei:sa impingi o baba dupa scari si sa o intrebi de ce fuge.

› vrei mai mult