Media Service Zawada Publishing lanseaza cartile Epoca de Gheata - Ploaie de meteoriti

4 iulie 2016, 17:04

Media Service Zawada Publishing, care editeazã publicații pentru copii, lanseazã pe data de 5 iulie douã cãrți Epoca de Gheațã – Ploaie de meteoriți, o carte de povești și una de activitãți dedicate copiilor între 5 și 8 ani.

Epoca de Gheata – Ploaie de meteoriti - Abtibilduri

„Datoritã succesului înregistrat de seria Epoca de Gheațã, ne-am decis cã odatã cu noul film sã editãm douã cãrți care sã îi provoace pe cei mici sã își dezvolte imaginația. Invitãm toți copiii sã ni se alãture la «Educație prin distracție»”, a declarat Andreea Constantinicã, Sales & Marketing Manager al Media Service Zawada Publishing.

Epoca de Gheata – Ploaie de meteoriti - Carte de Povesti

Copiii vor descoperi în cartea de povești peripețiile lui Manny, Sid și Diego din noul film Epoca de Gheațã – Ploaie de meteoriți. Dupã încã o SCRATastrofã, turma are misiunea de a salva lumea de asteroidul care se îndreaptã spre Pãmânt. Cei mici vor afla dacã personajele lor preferate vor reuși sã evite dezastrul iminent.

 

Mai mult decât atât, cartea cu activitãți le va stârni imaginația copiilor. Cu fiecare paginã, aceștia vor descoperi numeroase activitãți alãturi de personajele îndrãgite din noul film Epoca de Gheațã – Ploaie de meteoriți. Vor putea gãsi dragostea adevãratã alãturi de Sid, sau nãzbâtiile lui Scrat, folosind cele mai frumoase culori pentru a da viațã personajelor. Pot chiar sã își creeze propria lume, jucându-se cu cele peste 80 de abțibilduri care aduc la viațã scene din mult așteptatul film.

 

Cartea de povești și cartea cu activitãți vor fi disponibile începând cu data de 5 iulie la standurile de presã și în librãrii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pana in varful Turnului Eiffel sunt 1.792 de trepte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

stiti care este culmea fotbalului? Sa dai gol si in reluare sa ratezi

› vrei mai mult