Maratonului Nisipului CELCO Marea Neagra, a 9-a editie, va avea loc in weekendul 25-26 mai

17 mai 2024, 10:27

Maratonului Nisipului CELCO Marea Neagra

Acest eveniment unic, singurul maraton din Europa de Sud-Est care se desfasoara integral pe nisip, promite doua zile pline de competitii si bucurie pentru toti participantii, de la alergatori profesionisti la amatori entuziasti, si de la copii la familii. Cu peste 1400 de participanti inscrisi pana in prezent, maratonul este gata sa deschida sezonul estival 2024 cu o explozie de energie si sanatate.

Maratonul Nisipului este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de nivelul de pregatire fizica sau varsta. Organizatorii au pregatit mai multe probe pentru a satisface preferintele si abilitatile variate ale participantilor. Cursa populara de 5 km este ideala pentru cei care doresc sa-si testeze limitele intr-o atmosfera prietenoasa. Proba regina de maraton, pe distanta de 42 km, reprezinta o adevarata provocare pentru cei mai rezistenti si experimentati alergatori. Cursa Family Run de 1 km este perfecta pentru familii, incurajand alergarea impreuna si promovand un stil de viata sanatos. Pentru copii si adolescenti, cursele pe distante scurte din cadrul Campionii Scolii ofera tinerilor o ocazie minunata de a-si demonstra abilitatile si de a invata importanta unui stil de viata activ.

Programul evenimentului este structurat pe doua zile. Sambata, 25 mai 2024, Cursa Campionii Scolii si Cursa Family Run vor deschide evenimentul, oferind o zi plina de entuziasm si distractie pentru familii si tineri. Cursa Family Run de 1 km este o oportunitate de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi, in timp ce Cursa Campionii Scolii ii pregateste pe copii sa ii aduca mai aproape de sport si incurajeaza sportul scolar. Duminica,  26 mai 2024, vor avea loc cursele competitive, aducand in prim-plan provocarile majore ale evenimentului. Cursele de 5 km, 10 km, 21 km (semimaraton) si 42 km (maraton) sunt destinate alergatorilor mai experimentati, care doresc sa-si testeze limitele pe distante variate.

Pana in prezent, peste 1400 de participanti si-au confirmat prezenta la aceasta competitie unica in Europa de Sud-Est. Inscrierile continua pana pe 19 mai 2024, ora 23:59, si se pot realiza pe site-ul oficial al evenimentului: https://www.maratonulnisipului.ro/. 

„Maratonul Nisipului a devenit mai mult decat o competitie sportiva; este un eveniment care uneste oameni din toate colturile lumii intr-o experienta unica. Fiecare editie aduce o energie noua si o oportunitate de a vedea cat de puternica este comunitatea noastra de alergatori. Este fascinant sa observam cum pasiunea pentru alergare pe nisip atrage tot mai multi participanti, confirmand ca acest eveniment este o ocazie speciala de a testa limitele si de a crea amintiri de neuitat. Asteptam cu nerabdare sa vedem entuziasmul si determinarea tuturor participantilor la startul de pe plaja ZOOM Beach. Sa ne bucuram impreuna de sport, de prieteni, de zambetele celor din jurul nostru si de frumusetea litoralului nostru!”, declara Daniel Antonaru, presedintele Asociatiei Sportive SanaSport, organizatorul Maratonului Nisipului.

Organizatorii Maratonului Nisipului CELCO Marea Neagra acorda o atentie deosebita sigurantei participantilor. Astfel, vor fi respectate toate masurile de securitate si igiena necesare, iar pe traseu vor fi amplasate puncte de hidratare si asistenta medicala pentru a asigura un mediu propice desfasurarii competitiei.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Scoarta cerebrala contine circa 18 miliarde de neuroni si are o suprafata de 2200 cm patrati.

› vrei mai mult

Bancul zilei

3 broaste pe lac, prima: oac ' a doua oac..oac a treia oac..oac..oac prima scoate un pistol si o impusca pe a treia....a doua speriata o intreaba: de ce ai impuscat-o ? iar broasca raspunde: stia prea multe.

› vrei mai mult