Maia Morgenstern, rolul principal in primul film romanesc despre bullying in scoli

15 mai 2024, 10:16

Masa si cele 6ase umbre
Masa si cele 6ase umbre
- O poveste despre curaj si sacrificiu pentru intreaga familie

 

Dragii nostri cinefili, pregatiti-va pentru o experienta cinematografica extraordinara! Actrita Maia Morgenstern revine pe marile ecrane într-un rol memorabil, în filmul "Masa si cele 6ase umbre". Cu un scenariu plin de suspans si actiune, aceasta productie promite sa va captiveze de la primul cadru pana la ultimul!

"Masa si cele 6ase umbre" continua povestea emotionanta a unei mercenare platite de Mafia Gorda pentru o misiune aparent imposibila: obtinerea unui stick cu informatii vitale pentru combaterea maleficilor membri ai acestei organizatii. Însa, în drumul ei catre succes, Masa se întalneste cu Nick, un elev aparent timid de la Central High School, care se lupta cu brutalitatea bullyingului din scoala si care are curajul sa-si asume riscuri neasteptate.

Cu un elan surprinzator, Nick decide sa se alature Masei în lupta împotriva raului, punandu-si în joc anxietatea si fricile personale pentru o cauza nobila. Vom fi martorii unei asocieri neobisnuite dintre bine si rau, între curaj si teama, într-o poveste captivanta ce va provoca publicul la reflexie si la reconsiderarea valorilor personale.

Alaturi de Maia Morgenstern si Vlad Baba, filmul "Masa si cele 6ase umbre" aduce în distributie talente precum Maria Chirinciuc si Nicolae Pojoga, garantia unor interpretari de exceptie si a unei atmosfere incitante pe tot parcursul proiectiei, în regia lui Ciprian Iacob.

A fost o bucurie si o sarbatoare sa fac parte din echipa filmului MASA SI CELE 6ASE UMBRE.

Din primul moment, din clipa în care am fost invitata sa fac parte din proiect, m-am bucurat tare mult. Realitatea de pe platourile de filmare a întrecut orice asteptare. Am întalnit o echipa de oameni minunati. Adevarati profesionisti. Tineri pasionati si determinati sa-si transforme visul în realitate. Un vis frumos, îndraznet, curajos. M-a impresionat în mod deosebit, ba chiar m-a responsabilizat modul în care s-au pregatit si s-au organizat pentru realizarea filmarilor. „Masa si cele 6ase umbre” a fost o experienta, artistica si umana, formidabila, pentru care sunt profund recunoscatoare. Dorinta voastra, scopul propus, de a va adresa tinerilor, de a vorbi, prin intermediul artei filmului, despre probleme, dileme ale unei întregi generatii..este tulburator. si totusi, atat de adevarat”, ne-a declarat Maia Morgenstern.

Un film despre bullying-ul în scoli

"Acest proiect reprezinta debutul unor multitudini de proiecte pe care le vom realiza la Iasi. Orasul nostru este o fabrica de talente,fapt care ne ofera motivatia si entuziasmul necesar pentru a crea. Filmul “Masa si cele 6ase umbre” este o poveste creata în continuarea serialului 6ase si care vizeaza subiectul bullying-ului în scoala. Mi-am propus sa ofer o solutie si sa arat ca în spatele oricarui act de violenta verbala sau non-verbala se ascunde un suflet ranit care poate fi vindecat", ne-a declarat MARIA CHIRINCIUC aka MAsA în film.

Nimic nu este imposibil”

"Dupa succesul înregistrat în urma serialului 6ASE, filmul de lung metraj MAsA sI CELE 6AsE UMBRE a venit ca o încununarea a muncii mele si o continuare a povestii ce a tinut în fata ecranelor milioane de tineri. Nu as fi reusit acest proiect fara colegii mei. A fost o reala onoare sa lucrez cu doamna Maia Morgenstern, cea mai mare actrita a Romaniei, care a dat la filmari o lectie de modestie si profesionalism generatiei tinere. Mesajul nostru pentru cei ce vor veni sa vada filmul în cinematografe: nimic nu este imposibil. Asa ca, daca crezi cu adevarat, orice vis ai avea de mic copil, poate deveni realitate", ne-a declarat Vlad Baba

Suntem încantati sa va anuntam ca filmul va rula în toate salile retelei HappyCinema, din Bucuresti pana în Slobozia, aducand magia cinematografica mai aproape de voi.

Pentru cei nerabdatori sa vada acest film eveniment, avem o surpriza speciala: pre-sale pentru avanpremiera din 6 iunie de la Teatrul de Vara Herastrau, la un pret unic de doar 20 de lei.

Stimati iubitori de film, nu ratati ocazia de a fi printre primii care vor trai aceasta aventura cinematografica de exceptie! Stati cu ochii pe retelele de socializare ale HappyCinema pentru a afla noutati despre alte cinematografe care vor prelua filmul. Cu un scenariu seducator si actori de calibru, "Masa si cele 6ase umbre" se anunta a fi unul dintre filmele sezonului.

Va asteptam cu drag sa fiti martorii unei povesti pline de curaj, sacrificiu si prietenie, care va va tine cu sufletul la gura de la prima secunda si pana la finalul exploziv. Asadar, salutati venirea Masei si pregatiti-va pentru o experienta de neuitat în salile de cinema HappyCinema!

Filmul este o continuare a serialului 6ASE, ce a avut un mare succes în mediul online, în care au jucat vedete precum Dan Negru, Mario Fresh, Lino Golden, Bibi sau Catalin Morosanu. Echipa de productie a depus eforturi remarcabile pentru a crea un univers cinematografic inedit, ce combina actiunea plina de adrenalina cu momente emotionante de viata.Asadar, aveti toate motivele sa nu pierdeti aceasta premiera magnifica. Fiti acolo pentru a fi parte din povestea ce va ramane vie mult timp în inimile voastre!
Afisul filmului "Masa si cele 6ase umbre"

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Umbrela a fost inventata de mai mult de 4000 de ani. Au fost dovezi ale existentei umbrelei in arta straveche in Asiria, Grecia, Egipt si China. Europenii de mai tarziu au facut umbrele din lemn sau oase de balena si acoperite cu vopsea in ulei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Sa presupunem ca locuiesti la etajul cinci si ca intre fiecare doua etaje sint 15 trepte. Cite trepte va trebui sa urci pentru a ajunge la apartamentul tau
- Pe toate, domnule profesor.

› vrei mai mult