MINA anunta lansarea spectacolului "Van Gogh, The Immersive Show"

19 februarie 2024, 12:49

Van Gogh, credit foto: Alamy

MINA, Museum of Immersive New Art, unul dintre cele mai inovatoare spatii culturale din Bucuresti, lanseaza pe 1 martie spectacolul „Van Gogh, The Immersive Show”, prezentat de George. Primul banking inteligent. Spectacolul este o productie proprie, creata si regizata de studioul Les Ateliers Nomad si acompaniata de coloana sonora semnata de Alexei Turcan.

Inspirat din scrisorile lui Van Gogh catre fratele sau, spectacolul isi propune sa ofere publicului o incursiune captivanta in operele celebrului artist olandez. Citatele selectionate din corespondenta lui Van Gogh aduc o nota personala si profunda in naratiune.

„Van Gogh, The Immersive Show” nu este doar o prezentare digitala a lucrarilor de arta ale maestrului, ci o calatorie interactiva si emotionanta in universul sau creativ, care imbina tehnologia de ultima generatie si proiectiile spectaculoase cu geniul artistic al lui Vincent Van Gogh.

Printre operele pe care le veti putea admira in cadrul spectacolului imersiv se numara binecunoscutele „Noapte instelata”, „Autoportret”, „Lan de grau cu corbi”, „Irisi”, „Mancatorii de cartofi” dar si opere din perioada de creatie timpurie.

Aceasta productie de exceptie marcheaza un nou sezon in cadrul MINA si confirma angajamentul organizatorilor de a aduce in fata publicului experiente culturale senzoriale, inovatoare si memorabile.

„Van Gogh, The Immersive Show” va fi prezentat la MINA incepand cu data de 1 martie si va rula pentru o perioada de 6 luni. Biletele sunt disponibile pentru achizitionare pe site-ul MINA, iar pentru mai multe informatii si detalii despre programare, va invitam sa ne vizitati pe minamuseum.com.

Van Gogh, The Immersive Show

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bufnita este singurul animal destul de prost incat sa atace un sconcs.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a
alcool:
- Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6
dimineata!
- Da, am, raspunde sotul, micul dejun!

› vrei mai mult