MINA Museum of Immersive New Art anunta evenimentul Revelion Interstelar, dedicat parintilor si copiilor

20 noiembrie 2023, 13:30

Revelion Interstelar

Pentru ultima zi a acestui an, MINA a pregatit o noua experienta imersiva: Revelionul Interstelar - Destinatii Terestre si Extraterestre, un eveniment special gandit pentru copii si parinti. Noaptea de Revelion se va transforma intr-una cosmica, in care, datorita proiectilor in 360 de grade, vizitatorii au ocazia sa exploreze cele mai exotice destinatii ale planetei noastre si chiar din cosmos.

Calatoria in jurul Universului va avea loc pe tot parcursul noptii de Revelion si va reprezenta o experienta captivanta si complet unica. Programul serii de 31 Decembrie cuprinde urmatoarele momente principale:

Calatorii interstelare

La inceputul fiecarei ore, vizitatorii se pot imbarca la bordul navei spatiale MINA pentru o noua calatorie in care sa exploreze cele mai interesante locuri de pe Terra dar si destinatii extraterestre, intr-o experienta fascinanta si educativa pentru intreaga familie.

Aceste calatorii sunt posibile datorita studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiectiilor in 360 de grade.

Spectacolele MINA

Cele doua expozitii care deja ruleaza la MINA sunt disponibile si in noaptea de Revelion. Gustav Klimt – The Immersive Show si Lumea Subacvatica – O calatorie imersiva a apei pot fi vazute de participanti in spatiul imersiv.

MINA Kids

Spatiul senzorial de peste 1.000 de metri patrati cu instalatii dedicate copiilor este si el accesibil vizitatorilor, pentru calatorii imaginare in lumi magice si pline de aventuri si pentru ca cei mici sa aiba propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

Cina de Revelion

Pretul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Bauturile nu sunt incluse, dar vor fi disponibile pentru achizitionare de la bar.

Artificii digitale

Punctul culminant al serii va fi sarbatorit cu artificii digitale, pentru o experienta festiva imersiva completa.

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achizitionate de pe site-ul MINA – minamuseum.com. Pretul acestora este de 300 de lei pentru adulti si 172 de lei pentru copii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul ascensor cunoscut a fost construit sub domnia lui Ludovic XVI, la Versailles, in 1703 si era folosit doar de rege personal.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cred ca autostopistii sunt cei mai prietenosi oameni. Am trecut pe langa vreo zece in ultima ora si toti mi-au facut cu mana.

› vrei mai mult