Lumea Looney Tunes - in premiera pe Boomerang!

4 iunie 2021, 15:06

Una dintre cele mai faimoase serii animate revine intr-o noua versiune! Boomerang prezinta productia de desene animate Looney Tunes. Serialul a fost dezvoltat de creatorii "Haideti, tineri titani!" si "Unchiul Bunic". Premiera are loc luni, 7 iunie.

Lumea Looney Tunes

Bugs Bunny ii distreaza pe copii!

Sam Register (Haideti, tineri titani!) si Peter Browngardt (Unchiul Bunic) sunt responsabili pentru noua productie, Lumea Looney Tunes. Creatorii au decis sa creeze o serie care nu va pierde unicitatea desenelor Looney Tunes originale, dar le va aduce o gura de aer proaspat. in acest fel, Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig si restul echipei colorate de personaje isi vor pastra toate trasaturile distinctive. Principalul grup tinta sunt copiii de varsta scolara timpurie si parintii lor.

O ambuscada pictata, o excursie la templu si o scurta privire la biblioteca

in episoadele in premiera, vicleanul Wile E. Coyote va crea o ambuscada pentru Road Runner. Aceasta pasare ultrarapida ii scapa de ani de zile! De data aceasta, coiotul isi va folosi abilitatile de pictor. El va crea un desen pe care pasarea sa-l confunde cu desertul pentru a o face sa cada in mainile sale.

Daffy si Porky vor merge in tarile calde, unde ii asteapta un templu grozav. Se pare ca exista o comoara ascunsa acolo - un dracusor aventuros nu poate rata o astfel de calatorie. Va fi capabil sa-l inveseleasca pe uimitul Porky?

Cei doi nebunatici vor face si ei o boacana in biblioteca, iar bibliotecarul Porky va incerca sa-l opreasca pe Daffy de la alte jocuri. Spectatorii vor vedea, de asemenea, o calatorie spatiala pe o noua planeta cu Marvin martianul, o competitie de lupte cu Yosemit Sam cowboy si o poveste despre spiritul ... .

Premiera serialului "Lumea Looney Tunes" este luni, 7 iunie la ora 13:00 pe Boomerang. Difuzat zilnic la 13:00.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai joasa temperatura inregistrata vreodata pe glob este de -89 grade Celsius. Aceasta s-a intamplat in data de 21 Iulie 1983, la Vostok in Antarctica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Auzi, mai Bula, vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 20.
- Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi, ma tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...

› vrei mai mult