Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timizi

3 martie 2016, 09:27

Daca esti o fire mai timida stii deja ca lumea are prejudecati despre tine si incercarea de a demola aceste prejudecati este una imposibila. Gratie asteptarilor societatii, a generalizarilor si stereotipiilor apar aceste prejudecati in lumea oamenilor sociabili. Nu e vina lor, dar devine de-a dreptul enervant cand o persoana timida este vazuta ca o persoana rea.

In caz ca nu stiai, iata ce se spune despre oamenii timizi:

1. Oamenii timizi sunt snobi
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziDaca esti tacut esti vazut ca snob. Sincer vorbind, prea putini oameni timizi sunt si snobil. Daca un om timid nu spune nimic inseamna ca nu se simte in largul sau sau nu stie ce sa spuna.

2. Oamenii timizi sunt rai
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziDaca cineva nu vorbeste cu tine sau nu iti acorda atentie, nu inseamna ca este neaparat o persoana rea. Pur si simplu e prea timida.

3. Oamenii timizi sunt tristi
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziTristetea nu are nimic de a face cu timiditatea. O persoana timida va trece uneori ca fiind trista doar pentru ca nu spune bancuri sau zambeste fara motiv.

4. Oamenii timizi nu stiu sa se distreze
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziLa unele petreceri o sa vezi cateva persoane mai retrase care nu danseaza sau nu vorbesc cu nimeni. Asta nu inseamna ca nu stiu sa se distreze. Poate sunt prea timide si nu reusesc sa se simta in largul lor.

5. Oamenii timizi sunt cam prostanaci
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziLa scoala, cand aveti de lucrat in grupuri mai mari, se gaseste mereu un coleg care nu prea isi da cu parerea, nu initiaza conversatii si nici nu se contrazice cu nimeni. Un om timid nu inseamna ca nu are nimic de spus ci ca nu stie cum sa o spuna.

6. Oamenii timizi nu se enerveaza
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziSa fim seriosi, toata lumea se enerveaza. Unii se manifesta zgomotos altii inghit in sec si merg mai departe.

7. Oamenii timizi nu sunt politicosi
Lucruri neadevarate ce se spun despre oamenii timiziExista doua prejudecati cand vine vorba de oamenii timizi: una ar fi ca oamenzii timizi sunt SIGUR politicosi si manierati si alta ar fi ca oamenii timizi sunt extrem de nemanierati. Singura certitudine este ca oamenii timizi au doar probleme de socializare si atat.


Tu esti o persoana timida? Ce cred oamenii despre tine?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pitulicea fluieratoare poate supravietui unei calatorii din nordul Serbiei pana in punctul cel mai sudic al Africii - mai departe decat ar putea ajunge orice alta pasare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum ii spui unui om de zapada in luna aprilie?balta!

› vrei mai mult