Lenjeriile de pat Majoli Home iti transforma somnul intr-unul regal!

9 septembrie 2021, 11:27

lenjerii de pat Majoli Home
Colectia de lenjerii de pat Majoli Home se remarca prin calitatea materialului din care sunt realizate, dar si prin imprimeurile delicate si inspirate. Realizate in Turcia din bumbac, aceste seturi de pat sunt alegerea ideala pentru a te bucura de un somn regal!

 

Sunt usor de intretinut si de igienizat si nici nu se decoloreaza la spalat, culorile pastrandu-se la fel de intense ca in prima zi, chiar si dupa mai multi ani de utilizare.

 

De ce merita sa alegi colectia Majoli Home?

Merita sa investesti in cele mai bune produse pentru a te bucura de un somn confortabil si odihnitor in orice anotimp, iar colectia de lenjerii de pat Majoli Home este o idee inspirata! Astfel, te vei bucura de asternuturi de lux, de moliciunea perfecta a bumbacului turcesc, de confort, dar si de culori atragatoare.

 

Lenjeriile le poti gasi in diverse dimensiuni, astfel incat sa poti alege exact ceea ce se potriveste mai bine patului si pernelor tale. Vei fi impresionata de diversitatea modelelor simple si rafinate, dar si de frumusetea nuantelor pastelate!

 lenjerii de pat Majoli Home

Indiferent daca optezi pentru bumbacul ranforce sau pentru cel satinat, modelele monocolore sau cele bicolore, seturile de o persoana sau de doua persoane, de fiecare data vei fi multumita de alegerea facuta.

 

Design simplu si rafinat pentru orice anotimp!

Piesele din colectia Majoli Home sunt apreciate in intreaga lume pentru designul simplu usor de armonizat cu decorul unui dormitor, dar si prin confortul incredibil pe care il asigura. Produsele sunt realizate 100% din bumbac, sunt moi si placute la atingere si ofera garantia unui somn de calitate, indiferent de anotimp.

 

Atat de usor de intretinut!

Toate modelele de lenjerii de pat din colectia Majoli sunt lavabile in masina de spalat, intretinerea lor fiind foarte usoara. Nu se decoloreaza si nici nu se deformeaza, materialul isi pastreaza moliciunea si textura, iar lenjeriile vor arata ca noi pentru mai multi ani.

 

Calitatea bumbacului turcesc la cele mai bune preturi!

Colectia de lenjerii de pat Majoli Home este proiectata si fabricata in intregime in Turcia din bumbac de calitate superioara. Producatorul turc a facut tot posibilul pentru a realiza aceste accesorii de pat atragatoare si confortabile si a castigat numerosi clienti multumiti.

 

Bumbacul turcesc se remarca prin moliciune si durabilitate si este cautat si apreciat in toate colturile lumii. In colectia Majoli el se regaseste in varianta ranforce sau in cea satinata, remarcandu-se de fiecare data prin calitatea incontestabila.

 

Cadoul perfect pentru orice ocazie!

Culorile inspirat alese, materialul natural, cusaturile impecabile si linia eleganta si rafinata sunt doar cateva dintre caracteristicile remarcabile ale acestor accesorii de pat! Intrucat nu au dezamagit niciodata, piesele din colectia Majoli se dovedesc a fi cadoul ideal pentru orice ocazie, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

 

Modelele sunt uimitoare prin simplitate, frumusete si design, iar materialul este placut la atingere, moale si confortabil.

 

Alege si tu sa te bucuri de cel mai bun somn si cumpara lenjerii de pat Majoli Home! Sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a te odihni si a te relaxa sau pentru a face un cadou inspirat!

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai adanca mina din lume este in Charletonville, Africa - are o adancime de 4,2km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La ora de gramatica, se analizeaza propozitia "Iata, vaca are coada".
Cum analizeaza Bula:
- Iata este subiect pentru ca este scris cu litera mare si este inceput de propozitie. Vaca este atribut pentru ca asa ii zice mama fiicei ei. Are este conjunctie pentru ca leaga cuvantul vaca de coada. Coada este predicat pentru ca se misca

› vrei mai mult