La moda si confortabil - ce ar trebui sa poarte un tata la cool?

31 mai 2021, 09:58

La moda si confortabil - ce ar trebui sa poarte un tata la cool?

Moda se schimba, Trendurile vin si pleaca si conceptul de "cool" si "tineresc" se schimba odata cu ele. De aceea, o mare parte dintre tati se confrunta cu problema de a isi modifica garderoba pentru a ramane in pas cu timpurile.

De unde se pot cumpara haine la moda?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu de dat. Daca sunteti in cautare de haine la moda care sa fie pe gustul celor tineri atunci puteti accesa haine barbati pe answear.ro de unde veti putea alege dintr-o lista variata de produse de calitate de la branduri celebre.

 

Ce tinute sunt in tendinte?

Chiar daca va doriți un outfit casual sau unul formal, exista o multime de posibilitati cu care puteti sa completati garderoba pentru noul sezon. Unul dintre lucrurile pe care va trebuii sa il tineti minte cand va creati o tinuta este efectul pe care il va avea asupra persoanelor din jurul vostru. Cu o tinuta eleganta, toata lumea care va priveste va va considera o persoana impunatoare, importanta si de succes. Pentru asta va recomandam clasica combinatie sacou si camasa, dar daca doriti, puteti inlocuii camasa cu un tricou, pentru un look casual. De cealalta parte al spectrului vestimentar este asezat stilul sport, care va face oamenii din jurul vostru sa va perceapa drept o persoana carismatica, care isi traieste viata la maxim. Pentru a ajunge la acest stil vestimentar, veti avea nevoie de un tricou, pantaloni de trening sau blugi, si cel mai important adidasii, care dau viata outfitului prin culorile si formele bine cunoscute.

Haine barbati 

Ce tipuri de incaltaminte poarta un tata cool?

Pentru fiecare stil de incaltaminte exista si un tip de vestimentatie adecvata, dar, din cauza curentilor trendurilor actuale, o mare parte dintre barbati au inceput sa integreze in tinutele lor pantofi de diferite feluri, pentru a crea un look interesant. Cel mai versatil model de incaltaminte sunt cele de tip sneakers. Elegant, modern si confortabil, acest tip de pantofi pot fi incorporati in mai multe outfituri, de la tinute pentru birou pâna la tinute casual, fiind perfecti si pentru o iesire in oras cu partenera, si pentru o plimbare in parc. Un alt tip de incaltaminte, nu la fel de versatila dar foarte confortabila, sunt adidasii sport. Acest tip de pantofi incep sa apara din ce in ce mai des in colectiile designerilor de moda. Acest lucru nu este surprinzator deoarece ritmul activ al vietii barbatului modern necesita acest lucru. Adidasii sport sunt o alegere pe care din ce in ce mai multi oameni o fac deoarece sunt confortabili si, daca sunt etalati de o tinuta corespunzatoare, pot sa devina piesa de rezistenta al outfitului.

Daca ati gasit piesele interesante,cu siguranta, puteti face recomandari. Si daca partenera dumneavoastra este in cautare de noi tinute moderne, se poate inspira de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte unde, cu siguranta, va descoperi articole vestimentare din colectiile de ultima ora ale brandurilor celebre.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Astazi o sa descoperi ca o parte din priestenii tai, te vorbesc pe la spate si intentioneaza sa te indeparteze. Chiar daca este deranjant si dureros, cel mai rau lucru pe care il poti face este sa le raspunzi cu aceeasi moneda.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sumo este sportul japonez unde echipamentul consta decat intr-o centura de matase - numita mawashi. Jujutsu si judo isi au originea in Japonia.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un oltean participa la un concurs de balotat pe gat gogosi: cine reuseste sa manance 100 de gogosi castiga.
Se infometeaza olteanul o saptamana apoi merge la concurs si incepe sa haleasca rand pe rand gogosile pana la 99-a, apoi se opreste si nu mai poate continua. Se uita stramb la ultima ramasa si cu repros in glas ii sopteste:
- Daca stiam ca tu esti aia asa indaratnica, nu te mancam eu pe tine prima!

› vrei mai mult