La cererea publicului, Gasca ZURLI joaca din nou spectacolul AM O CASUTA MICA

23 octombrie 2013, 17:19

Gasca Zurli - trupa care ne-a inveselit toata vara diminetile de sambata la TVR1, a adus o noua premiera In lumea celor mici, spectacolul “Am o casuta mica”, care a avut loc pe 12 octombrie, la Cinema PRO. Datorita succesului de care s-a bucurat in randul copiilor si parintilor, spectacolul se joaca din nou duminica, 17 noiembrie, 2013, ora 11.00, la Cinema PRO.

    Spectacolul “AM O CASUTA MICA” este plin energie si culoare, cantece si veselie, interactivitate si superdistractie, asa cum ne-au obisnuit deja cei din Gasca Zurli.
    
    Timp de o ora, copiii si parintii canta si danseaza Impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel si Truli. Cei patru prieteni au pregatit niste farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sala protejata de Zana Buna.

    Se gasesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cantece vesele si antrenante, costume colorate, recuzita atragatoare si multa bucurie.
La cererea publicului, Gasca ZURLI joaca din nou spactacolul AM O CASUTA MICA    Povestea spectacolului e foarte simpla. Gasca Zurli are nevoie de o casuta In care sa locuiasca toate animalutele de plus prietene. Aceasta se construieste chiar sub ochii celor mici, iar  Tura Vura  vine  sa o strice. Cum reusesc sa o sperie si de aceasta data copiii din sala Impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel si Truli? Cu o tocanita de legume si o salata de fructe. Tura Vura, vrajitoarea care mananca numai cartofi prajiti si ciocolata, este nevoita sa promita cu degetul pe nasuc, de data asta, ca o sa manance sanatos daca vrea sa fie primita In Casuta Zurli. Zana Buna le da, ca întotdeauna, o mana de ajutor celor din Gasca.
    
    Un spectacol despre prietenie, despre munca în echipa, despre  iertare si despre veselie. Cantecele noi pe care cei mici le-au auzit in premiera la DIMINEATA ZURLI de la TVR vor fi cantate si in spectacol. Copiii invitati vor face cunostinta cu cel mai nou membru al Gastii, YUPPI!  

Ce spun parintii prezenti la spectacolul din 12 octombrie

    „Spectacolul a fost pur si simplu o bucurie continua, de cum a batut gongul si pana la plecare. Luca, baietelul meu de aproape 6 ani, s-a distrat copios, a cantat si a executat intocmai miscarile si toate giumbuslucurile personajelor de pe scena. si cel mai important, lucru pentru care tin sa multumesc simpaticilor din gasca Zurli, este faptul ca au reusit sa transmita in mod credibil si accesibil mesaje sanatoase privind alimentatia si comportamentul. Drept dovada, in drum spre casa Luca mi-a zis: „stii, la spectacol s-a spus ceva important!” Evident ca l-am intrebat ce anume si el si-a continuat ideea: „Ca atunci cand intalnesti un om rau, care se comporta urat, trebuie sa-i zambesti si sa aplauzi, nu sa te superi”. Mai are rost sa va spun cat de mult m-am bucurat ca a tras asemenea invataminte? Asteptam urmatoarea reintalnire cu gasca!” Natalia Gociu, jurnalist Totul despre mame
    „Pe drum spre cinema ma temeam ca pustiul meu o sa ma intrebe din 5 in 5 minute “cand se termina ?“, “cat mai stam?”, asa cum intreaba de obicei pentru ca nu are rabdare pana la finalul povestii. Dupa cateva minute de spectacol mi-am dat seama ca este extrem de incantat de aparitia personajelor si de interactiunea lor cu publicul.
Si a fost din ce in ce mai bine, a tropait si cantat cu bucurie melodia “Am o casuta mica”. Cantecelul te prinde, chiar daca esti parinte, recunosc, am fredonat putin, desi nu am voce.Pe scurt, un spectacol reusit, educativ, plin de muzica vesela, stimulanta.” Ana Stan, fondator Eumama.ro

    “Povestea e chiar captivanta si educativa, personajele vesele (dar nu exagerat de vesele), fiecare are un nume si o poveste in spate, cantecele te prind – mai ales cel cu ”Am o casuta mica” – pe care, recunosc, am cantat si am ”dansat” si eu. Si vreau sa va mai marturisesc ceva, la doua saptamani dupa spectacol, domnisoara mea inca mai canta si danseaza prin casa pe aceasta melodie iar eu… eu am gasit-o pe Youtube si am ascultat-o … singura… de cateva ori.” Dana Dragomirescu, fondator UrbanKid.ro


    FETITA ZURLI   este generoasa, vesela si pozitiva si si-ar dori sa fie prietena cu toti copiii din lume. Expresiile ei preferate  sunt "au cilica mamaliga" si “burta in fata, nasul in vant”.  Ii place sa cante si sa se joace si e pasionata de inghetata. Cordeluta de pe cap are doua cornete stilizate, simbolul pasiunii ei culinare. Face colectie de jucarii de plus, ii plac jocurile si invata in fiecare zi unul nou. Vrea sa se faca prezentatoare, ca tanti prezentatoarea si canta de dimineata pana seara. Ursuletul Martinel e jucaria de plus cu care doarme in fiecare noapte, iar in spectacol le face copiilor cunostinta cu el.

    CLOPOTEL aduce o ghicitoare cu fiecare ocazie Este jucaus si are mereu intrebari. Are la el tot  timpul un clopotel si incearca sa invete pe toata lumea jocul Clopotel. Este vorba de un joc de atentie si concentrare, care se joaca in doi: cel din fata lui Clopotel trebuie sa spuna cuvantul “clopotel”, indiferent cat de tare incearca personajul sa il incurce. Viseaza tot timpul ciocolata, munti de ciocolata, nu prea ii place sa faca miscare si se lasa greu convins sa manance fructe si legume. Colectioneaza magneti de frigider.
    Cantecul sau se numeste “Intrebare Intrebatoare”, iar elefantelul DUMBI este animalul lui de plus preferat, pe care il va prezenta, desigur, copiilor

    ZDRANGANEL  este dansatorul Gastii . Poate sa faca 10 piruete fara oprire si pentru fiecare cantec inventeaza o coregrafie. E un prieten devotat si iubeste animalele. Ii plac povestile si daca ar fi sa traiasca intr-o poveste, ar vrea sa fie printul transformat in broscoi. Nu intamplator Broscuta OAC este animalul de plus preferat. Dupa cum ii spune si numele, Zdranganel face colectie de zdranganitori, astfel ca toti  prietenii ii aduc din excursii obiecte zdranganitoare pe  care le agata la cingatoare. Viseaza sa ajunga si el in toate locurile pe care si le prinde la brau.

    TRULI este pasionat de calatorii. Vrea sa vada toata lumea pe bicicleta, motocicleta  sau macar pe trotineta. Ii plac descoperirile si  poate sa  povesteasca la nesfarsit despre inventii, despre ceea ce este nou, despre cum au aparut anumite lucruri. Colectioneaza pixuri din toate colturile lumii.
    Are o problema cu numaratul. Intelege lucruri foarte complicate dar nu are rabdare suficienta cu lucrurile simple.
    Este vesnic inconjurat de atlase geografice si de zoologie. In ultima vreme studiaza animalele si insectele si adoarme cu sunetul greierilor.
    Jucaria lui de plus preferata, Micul Greieras, ii face noptile mai melodioase.

    TANTI PREZENTATOAREA este un  moderator in adevaratul sens al cuvantului. Reuseste sa tempereze orice neintelegere din Gasca, are o solutie pentru fiecare problema si aduce linistea si echilibrul. Cel mai mult pe lume iubeste copiii si isi doreste sa cunoasca multi copii de pe toate continentele. A facut pana acum cunostinta cu copiii din Africa si din India si vrea neaparat anul acesta sa ajunga si la copiii din Mexic. Cel mai mult ii plac fotografiile si are o colectie mare de fotografii cu toti copiii pe care i-a intalnit in cele mai indepartate colturi ale lumii.

    ZANA BUNA este  intruchiparea zanei din imaginatia tuturor copiilor - foarte blonda, foarte inalta,foarte  frumoasa si imbracata cu o superba rochie roz. Are pantofi magici si o bagheta pe care a primit-o in dar de la prietena ei, Zana fluturilor.  Locuieste pe o steluta de unde vede si aude tot. Ii invata pe copii cum sa formuleze dorintele si sa fie curajosi. stie trucuri, e magica, iar bagheta ei face minuni. Este foarte optimista si ii face pe cei mici sa se simta intotdeauna aparati de cele rele.

    VRAJITOAREA TURA VURA este cea mai caraghioasa vrajitoare din lume. Spune lucruri neadevarate si incearca sa-i pacaleasca pe cei mici cu povesti in care nu mai crede nimeni. Declara ca zboara pe matura ei, Vrajimaturica, dar nu reuseste decat sa o arunce cat colo si sa se loveasaa cu ea. Se considera vocea de aur a Romaniei si cea mai mare dansatoare, dar este un antitalent innascut. Nu stie sa vorbeasca deloc corect. Nu ii plac petrecerile, in schimb e pasionata sa sparga baloanele si sa strice torturile copiilor. Se hraneste cu ciocolata si cartofi prajiti, nu-i place sa se spele si nu s-a mai pieptanat de 300 de ani.
     
    GASCA ZURLI functioneaza cu succes de mai bine de 3 ani. E cunoscuta in tara, dar in special in Bucuresti, unde joaca spectacole cu sala inchisa. E recunoscuta in mediul parintilor ca fiind cea mai buna trupa de animatie pentru copii. Reteta care a adus succesul in Gasca Zurli e bazata pe masura in absolut tot ceea ce face.
 
    Mirela Retegan , inventatorul  Gastii - a reusit sa cantareasca bine si sa masoare cu precizie fiecare ingredient - interactivitate, muzica, dans, educatie, curiozitati, umor si atentie pentru copii, fara a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregatite.

    Pentru realizarea spectacolului AM O CASUTA MICA, s-au intalnit oameni cu suflet, care au avut grija de toate lucrurile importante:
    - Regia Vadim Rusu
    - Cantece orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian
    - Scenariul si textele cantecelor Mirela Retegan
    - Costume Anca Cernea
    - Distributia: Vero Caliman- Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel si Tura-Vura, Gabi Plopan – Zana Buna, Marius Petrescu- Zdranganel, Razvan Marina - Truli si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

    Bilete s-au pus in vanzare la casieria CINEMAPRO din Str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni  pana duminica de la ora 14.00-21.00, telefon  031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa.

Pentru detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI.
Va asteptam pe toti cu drag!!!!!!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Broasca raioasa bruna (Bufo bufo) este cea mai toxica specie de batracian din Romania si Europa. In Romania este cea mai mare broasca. In captivitate poate trai pana la varsta de 36 ani. In dosul ochilor are cate o glanda parotoida mare, ovala sau in forma de semiluna cu care secreta substante veninoase (bufotoxine) ca sa se apere de dusmani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua blonde:
-Ai citit vreodata shakespeare?
-Nu!Cine l-a scris?

› vrei mai mult