L9 este cea mai buna echipa de VALORANT din Romania

20 decembrie 2021, 13:03

VALORANT WINTER SNOWDOWN 

Echipele DEAD WITH THE GAME si L9 s-au duelat în finala VALORANT WINTER SNOWDOWN, cea mai noua competitie de VALORANT din Romania. L9 este echipa care pleca acasa cu premiul cel mare si cu titlul de campioana, dupa ce a castigat cu 2-1 în fata echipei DEAD WITH THE GAME. Turneul a fost organizat de Digital Crusade, în colaborare cu Riot Games.

 

Semifinalele si finalele campionatului national de VALORANT au avut loc online pe 16 si 17 decembrie pe canalele de YouTube si Twitch ale Digital Crusade.

 

Cu toate ca nu ne-am antrenat suficient, aveam încredere ca vom face o figura frumoasa împotriva echipei DEAD WITH THE GAME doar pentru simplul fapt ca am jucat relaxati, din pura placere. Pe scurt, a fost o experienta faina, cu o productie pe masura si ne dorim sa putem avea sansa de a participa la cat mai multe turnee de VALORANT în tara si nu numai.”, a spus Mihai Lacatus Melowaree, capitanul echipei L9.

 

VALORANT WINTER SNOWDOWN este unul dintre cele mai importante turnee de VALORANT din tara, la startul sau înscriindu-se peste 70 de echipe. Dintre acestea, în cadrul semifinalelor au ajuns cele mai bune 4 echipe: YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH THE GAME si L9.

 

Toate meciurile din calificari s-au disputat în format Best of 1, în timp ce partidele din fazele finale au decis castigatorul dupa formatul Best of 3.

Dupa o lansare globala de succes, VALORANT s-a impus rapid ca favorit al gamerilor la nivel mondial, devenind unul dintre cele mai cunoscute jocuri FPS disponibile pe PC. Lunar, VALORANT este jucat la nivel global de peste 14 milioane de gameri.

 

Riot Games, dezvoltatorul jocului, a anuntat în vara acestui an ca pregateste extinderea francizei VALORANT pe mobile, pentru a fi accesibil cat mai multor jucatori din Romania si întreaga lume.

 

La nivel local, printre cele mai recente proiecte ale Riot se afla colaborarea cu Killa Fonic si Roxen, în urma careia a rezultat piesa Crazy VALORANT, inspirata de universul din joc.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albatrosul este o pasare nestatornica petrecandu-si majoritatea timpului pe mare, revenint pe pamant doar pentru a se reproduce.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un indian navajo statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc...
Intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul fixa de ceva timp
punga de hartie.
- Vrei sa stii ce e in punga? intreaba agentul de vanzari.
Indianul dadu afirmativ din cap.
- E o sticla de whiskey , am luat-o pentru nevasta-mea.
Indianul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai facut...

› vrei mai mult