"Kung Fu Panda 4" din 15 martie 2024 in cinematografele din toata tara!

6 martie 2024, 12:43

Serban Pavlu ii da voce lui Po din Kung Fu Panda 4

De la comisar de politie la justitiarul Razboinic Dragon, Serban Pavlu este in "Kung Fu Panda 4" din 15 martie 2024!

Dupa trei filme de legenda care au captat publicul de toate varstele si au adus atentiei colective un personaj cu un umor invariabil, legendarul urs panda Po care are datoria sa descopere viitorul Razboi Dragon in timp ce acesta este pregatit trup, minte si corp sa devina Liderul Spiritual al Vaii Pacii, insa cum eram obisnuiti deja, pericolul este la un pas departare "deghizat" intr-un dusman care poate sa faca din lupta de clasa un dicton atat de actual si totodata de temut- Cameleonul, ce poate obsorbi abilitatile celorlati cu magia sa intunecata.
Afis Kung Fu Panda

Izbutinta de a se autodepasi constant ca actor, flerul de a deveni un model pentru generatiile de ieri si azi, aclamatul actor Serban Pavlu sau cum il stim cu totii prin rolurile pe care le-a realizat magistral - "Relu " din serialul Umbre difuzat de HBO (Home Box Office), Ion din telenovela "Fetele Marinarului", difuzata de Antena 1, din personajele care au starnit amuzamentul publicului in emisiunea de televiziune "In puii mei" difuzata de Antena 1 si acum interpretandu-l pe Comisarul Costoiu din serialul de mare succes "Clanul" difuzat de postul de televiziune ProTV, isi imprumuta vocea si ofera din viata sa launtrica si personala tot ce are mai bun pentru a-l dubla pe Po in limba romana.

Convinsi ca doar esenta puterii si a ceea ce dorim sa aratam cand epatam este cheia unei vieti implinite filmul de animatie ne ofera o lectie atat de valoroasa: Nimic nu e mai important ca modestia in viata! A fi sincer, corect cu tine insuti iti vor aduce forta de a infrunta toti dusmanii, cum Po l-a invins pe Tai Lung in primul film, pe Lordul Shen in al doilea, pe Generalul Kai in al treilea si noi ne putem invinge orice teama fireasca sau inexplicabila doar sa fim noi insine si vom sti ca succesul ne va urma!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1914, firma lui W.C. Coleman a introdus lanterna care a schimbat viata rurala americana si l-a facut pe Coleman celebru. Lanterna cu arc Coleman, cu o putere de 300 de lumanari, putea lumina la 300 de metri. Fermierii americani au putut sa lucreze pana tarziu in noapte, marind productia de mancare si haine in al doilea Razboi Mondial.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula, voi incerca sa ma deprind cu obiceiurile tale: toata ziua mesteci afurisita aia de guma, stai mereu cu mainile in buzunare, iti urci picioarele pe birou. As avea totusi, o singura rugaminte! Scoate-ti tigara din gura cand ma saruti.

› vrei mai mult