Kayak Challenge Family & Friends a deschis inscrierile!

10 aprilie 2024, 15:12

Kayak Challenge Family & Friends

Cea mai prietenoasa competitie pentru sportivii amatori practicanti de caiac si SUP a ajuns la editia a 3-a

Clubul Kayak Champions deschide inscrierile la cea de-a treia editie a competitiei Kayak Challenge Family & Friends care se adreseaza exclusiv sportivilor amatori de caiac, Stand Up Paddle sau dragon boat. Pe 18 mai, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza, Bucuresti, sunt asteptati toti cei care isi doresc sa isi testeze abilitatile in cursele de viteza, de tehnica, sau in probele de forta. Competitia include, de asemenea, curse distractive pentru familii sau pentru catei, in caiace duble.

Evenimentul marcheaza cateva probe unice in Romania, precum Dragon Tug of War (echipe de 6 persoane care vor concura una impotriva celeilalte, in cadrul aceleiasi barci) sau cursa de catei in caiac. In plus, publicul ii va putea aplauda pe sportivii paralimpici care se antreneaza in cadrul clubului in cadrul unei probe dedicate de para-canoe.

Pana pe 18 aprilie participantii pot beneficia de taxele de inscriere reduse, early bird, iar ultima zi de inscriere pentru competitie este 16 mai.

Evenimentul include 8 categorii de concurs:
1. Caiac tura scurta, 200 m (feminin si masculin) - taxa de inscriere 50 lei (early bird);
2. Caiac tura lunga, 1000 m (feminin si masculin) - taxa de inscriere 80 lei (early bird);
3. Stafeta, 400 m (200 m x 2), echipa mixta 2 persoane - taxa de inscriere 100 lei/ echipa (early bird);
4. Caiac dublu family, 200 m - taxa de inscriere 100 lei/ echipa de 2 membri (early bird). Pot participa 2 membri din familie, in orice combinatie: sot - sotie, parinte - copil de minim 4 ani, bunic - nepot etc;
5. Caiac dublu catei, 200 m - taxa de inscriere 80 lei/ echipa om-caine (early bird);
6. Stand UP Paddle, 200 m (feminin si masculin) - taxa de inscriere 50 lei (early bird);
7. Slalom caiac polo pentru copii, traseu cu obstacole, 100 m - taxa de inscriere 50 lei (early bird).
8. Dragon tug of war, echipa de 6 persoane (amatori mixt & profesionisti mixt) - taxa de inscriere 240 lei/ echipa (early bird).

Formularul de inscriere, regulamentul si programul se gasesc pe pagina competitiei, aici.

Premierea tuturor castigatorilor va avea loc incepand cu ora 13.30, in ParkLake Garden. In plus, toti cei inscrisi vor putea participa la o tombola cu premii surpriza din partea partenerilor.

Caiac-Canoe este un grup de sporturi nautice care se practica cu ambarcatiuni usoare, ce folosesc diferite tipuri de vasle nefixate. Caiacul este un sport care dezvolta echilibrul, forta, indemanarea, capacitatea de efort si atentia distributiva. Dragon Boat este o barca lunga de 12 metri, in care vaslesc 10 sau 20 de persoane, coordonate de un tobosar si ghidate de un carmaci. Este un sport de echipa care dezvolta echilibrul, forta, indemanarea, sincronizarea si atentia distributiva.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Frumoasa si Bestia (1991) a castigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film - comedie musical, primul film de animatie care a castigat vreodata aceasta categorie, a castigat premiul Globul de Aur pentru cea mai buna coloana sonora si de asemenea a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna coloana sonora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Oamenii de stiinta sustin ca organismul uman creste doar pana la 25 de ani, dar despre acest lucru, probabil, burta nu stie!

› vrei mai mult