Kaufland sustine parintii cu reduceri de 50% la jucarii, de Mos Nicolae

27 noiembrie 2023, 11:15

Reduceri de 50% la toata gama de jucarii

Intre 29 noiembrie si 5 decembrie, Kaufland Romania lanseaza o promotie speciala de Mos Nicolae, cu reduceri de 50% la toata gama de jucarii.


Campania este valabila in toate magazinele Kaufland din Romania, in limita stocului disponibil.

Prin aceasta initiativa, Kaufland sprijina parintii in alegerea cadourilor ideale pentru cei mici, avand grija de bugetul familiei.

Timp de o saptamana, clientii beneficiaza de accesul la o gama variata de jucarii pentru toate varstele, disponibile la jumatate de pret.

Oferta include papusi, masinute, trenulete, jocuri educative si de constructie, biciclete fara pedale, puzzle-uri, instrumente muzicale, jucarii de plus si multe altele. Reducerile se aplica direct la casele de marcat, pornind de la pretul afisat la raft.

Printre produsele incluse in promotie, se numara si Kidland®, marca proprie de jucarii Kaufland, creata special pentru a stimula dezvoltarea copiilor prin joaca.

Toate articolele din gama sunt concepute in conformitate cu principiile de sustenabilitate si protejare a mediului inconjurator. De la design, concept, selectia culorilor, a formelor si materialelor, jucariile Kidland® imbunatatesc motricitatea, perceptia si trezesc curiozitatea copiilor.

Demersul este o continuare a eforturilor Kaufland de a gasi solutii concrete in beneficiul bugetului clientilor sai si de a le oferi varietate si cel mai avantajos calitate – pret.

Promotia Kaufland se adreseaza tuturor clientilor retelei de hipermarketuri, indiferent ca sunt sau nu posesori de carduri de cumparaturi.

Oferta completa poate fi consultata pe site-ul www.kaufland.ro, in revista saptamanala si in magazine.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Peste 97% din apa de pe Pamant se gaseste in oceane. Totodata, mai bine de 70% din apa "dulce" se gaseste in calotele glaciare din Antarctica si Groenlanda. Din intreaga cantitate de apa a planetei doar (2,7%) o reprezinta apa dulce. Dar daca se are in vedere faptul ca numai 0,46% din volumul de apa dulce poate fi utilizat direct (restul fiind reprezentat de vaporii de apa din atmosfera, izvoare subterane, ghetari, zapada sau aisberguri) apa dulce disponibila pentru utilizare reprezinta de fapt numai 0,0124% din intreaga cantitate de apa a planetei. De retinut, ca ponderea apei din rauri, cu precadere utilizata in activitatea umana, este deosebit mica (0,01% din apa dulce si 00027% din volumul total de apa de pe planeta).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Examen la politie.
- Ce capitala are Marea Britanie? intreaba examinatorul.
In sala se lasa o liniste mormantala.
Din spate, se aude o voce timida:
- Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari.

› vrei mai mult