Kaufland sustine parintii cu reduceri de 50% la jucarii, de Mos Nicolae

27 noiembrie 2023, 11:15

Reduceri de 50% la toata gama de jucarii

Intre 29 noiembrie si 5 decembrie, Kaufland Romania lanseaza o promotie speciala de Mos Nicolae, cu reduceri de 50% la toata gama de jucarii.


Campania este valabila in toate magazinele Kaufland din Romania, in limita stocului disponibil.

Prin aceasta initiativa, Kaufland sprijina parintii in alegerea cadourilor ideale pentru cei mici, avand grija de bugetul familiei.

Timp de o saptamana, clientii beneficiaza de accesul la o gama variata de jucarii pentru toate varstele, disponibile la jumatate de pret.

Oferta include papusi, masinute, trenulete, jocuri educative si de constructie, biciclete fara pedale, puzzle-uri, instrumente muzicale, jucarii de plus si multe altele. Reducerile se aplica direct la casele de marcat, pornind de la pretul afisat la raft.

Printre produsele incluse in promotie, se numara si Kidland®, marca proprie de jucarii Kaufland, creata special pentru a stimula dezvoltarea copiilor prin joaca.

Toate articolele din gama sunt concepute in conformitate cu principiile de sustenabilitate si protejare a mediului inconjurator. De la design, concept, selectia culorilor, a formelor si materialelor, jucariile Kidland® imbunatatesc motricitatea, perceptia si trezesc curiozitatea copiilor.

Demersul este o continuare a eforturilor Kaufland de a gasi solutii concrete in beneficiul bugetului clientilor sai si de a le oferi varietate si cel mai avantajos calitate – pret.

Promotia Kaufland se adreseaza tuturor clientilor retelei de hipermarketuri, indiferent ca sunt sau nu posesori de carduri de cumparaturi.

Oferta completa poate fi consultata pe site-ul www.kaufland.ro, in revista saptamanala si in magazine.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cascada Niagara a inghetat complet in iarna anului 1932.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Seful meu mi-a zis:
-Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu, stiu ca e weekend si ai planuri, dar am nevoie de tine.
-Bine, nicio problema, am zis, dar e posibil sa ajung mai tarziu, sambata dupa cum stii e un trafic infernal.
-OK, cand crezi ca o sa ajungi?
-Luni.

› vrei mai mult