Kaufland Romania lanseaza Animaterra - Copacul Vietii, o campanie tip colectie despre lumi fantastice, razboi si curaj

15 septembrie 2021, 11:42

Animaterra

Kaufland Romania
lanseaza Animaterra – Copacul Vietii – cea de-a patra campanie a seriei de tip colectie, ce invita copiii sa îsi creeze o lume fantastica, cu personaje si aventuri magice. Campania va fi disponibila în magazinele din întreaga tara timp de 8 saptamani, în perioada 15 septembrie – 9 noiembrie 2021.

 

Lumea Animaterra poate fi descoperita cu ajutorul a 56 de cartonase ce reprezinta printi si printese, luptatori ai armatelor binelui si raului, zmei si balauri, personajele de legenda usor de recunoscut, ce fac parte din imaginarul copilariei.

 

Pentru a colectiona întreaga serie de personaje, la fiecare achizitie de minimum 50 de lei, clientii magazinelor Kaufland Romania primesc un pachet de cate doua cartonase. În plus, la cumpararea produselor superheros, marcate special în magazine si anuntate saptamanal în revista Kaufland si online, clientii vor primi gratuit înca un pachet ce contine doua cartonase.

 

Lumea Animaterra este completata si de plicul care contine: game board, pioni, regulamentul de joc si cutia foldable pentru colectia de cartonase, precum si de cutia speciala ce contine: 4 infinity cards si spatiu în care poate fi pusa cutia foldable. Plicul si cutia pot fi achizitionate separat din fiecare magazin din reteaua Kaufland Romania. În plus, clientii vor putea gasi în magazine si ghiozdane, trollere, penare, accesorii vestimentare si multe alte surprize ce îi vor transpune pe cei mici în lumea fantastica.

 

Fiecare colectie Animaterra pleaca de la eroii si mitologii locale cu care cei mici sunt deja familiarizati si îsi propune sa reitereze unele dintre cele mai importante valori cu care noi, romanii, rezonam: curajul, camaraderia, puterea binelui de a triumfa asupra raului. Ne dorim sa fim parteneri de joaca pentru cei mici si sa îi încurajam sa îsi imagineze propriile universuri pe care sa le aduca la viata cu ajutorul personajelor din cartonase, precum: Praslea, zmeii, balaurii, Barba Lunga Stat Marunt. Pentru a atinge acest obiectiv am creat în jurul campaniei Animaterra o întreaga lume de fantezie, care se declina în toate componentele campaniei noastre”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.

 

Lumea Animaterra, disponibila si în realitate augmentata prin intermediul unei aplicatii mobile

 

Aplicatia Animaterra poate fi descarcata gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonasele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viata în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentata. În aplicatie este disponibil si mecanismul jocului si povestea Animaterra.

 

Mai mult, universul Animaterra poate fi accesat inclusiv în varianta digitala de catre toti cei care doresc sa se joace alaturi de prieteni online.

 

Detaliile complete despre joc si aplicatia mobila Animaterra sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro/.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Numarul 4 in Japonia este considerat un numar aducator de ghinion. Acest numar se pronunta la fel ca si cuvantul ''moarte'', fiind, astfel considerat ca aducand ghinion mare, asa cum in unele culturi occidentale este numarul 13.

› vrei mai mult

Bancul zilei

culmea culmilor:
asta vara de craciun m-am coborat intr-un alun si am mancat la pepeni de m-am saturat de lamai!!!!

› vrei mai mult