Karpatia Horse Show revine in 2022!

8 septembrie 2022, 15:30

Sport-entertainment-show-emotii, adrenalina!

Karpatia Horse Show revine în 2022!

Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai asteptate evenimente de echitatie si lifestyle ecvestru din Romania si sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, Prahova. Evenimentul ecvestru se va transforma anul acesta într-un regal, unde calareti din Romania si alte colturi ale lumii, precum si mari maestri ai atelajelor îsi vor arata abilitatile în arta sportului ecvestru.

Cea de-a VII-a editie îsi va întampina publicul cu probele de dresaj, cross country si sarituri obstacole, probele traditionale ale Concursului Complet International 2 stele, dar si alte activitati spectaculoase pentru iubitorii de evenimente ecvestre pe Domeniul Cantacuzino, un loc perfect de reuniune cu întreaga familie, prieteni sau parteneri de business.

Principalele noutati din acest an tin de extinderea programului în zilele de vineri si sambata ale evenimentului -23 si 24 septembrie -, prin includerea de concerte live în continuarea orarelor de concurs. Scena va fi incadrata de palatul “Micul Trianon” si platanul centenar pentru a surprinde apusuri memorabile. Zona cu gazon din fata scenei se extinde sinergic cu spatiile dedicate relaxarii si degustarilor gourmet în cea mai spectaculoasa zona a parcului. De asemenea, organizatorii deschid un spatiu de camping ce va permite celor ce doresc sa ramana pe domeniu pe tot parcursul celor trei zile.

Karpatia Horse Show a devenit, de-a lungul celor sase editii precedente, mai mult decat un eveniment ecvestru. Este un festival hipic, o stare de spirit, expresia bucuriei de a fi într-un cadru natural deosebit, înconjurati de cei mai frumosi cai, de cei mai ambitiosi sportivi si de oameni dornici sa traiasca momente memorabile într-o atmosfera unica. În fiecare an, pe parcursul a trei zile. în ultimul weekend din septembrie, recream aceasta atmosfera în spatiul vast si elegant al Domeniului Cantacuzino, de la Floresti.

Promovam apartenenta la un set de valori si la un stil de viata inspirat de nobletea locului si a cailor care se întrec în competitie cu gratie si eleganta. Totodata, formam viitoarea generatie de calareti de varf ai Romaniei si dam ocazia calaretilor deja consacrati sa îsi exerseze maiestria în fata unui public numeros", spune Mihnea Vîrgolici, Director al evenimentului.

Trei zile cu experiente diferite, atat pe latura sportiva, cat si de divertisment:

Vineri: atentie, destindere si relaxare;

Dupa atentia necesara pentru a urmari dexteritatea calaretilor la probele de dresaj, spectatorii se vor putea relaxa în Parcul Domeniului lasandu-se vrajiti de magia muzicii de jazz live. Concertul va începe la apusul soarelui pe fundalul siluetei luminate a Palatului ''Micul Trianon''.

Sambata: adrenalina si explorare

Spectatorii vor fi fascinati de spectaculoasa proba de cross-country care se desfasoara si trebuie urmarita pe întreg domeniul, iar obstacolele naturale fixe cu elemente de design surprinzatoare vor fi puncte de atractie în evaluarea sariturilor concurentilor.

Karpatia Horse Show

Tot sambata va avea loc proba de maraton sustinuta de marii maestri ai atelajelor cu doi cai, cu treceri ametitoare prin spectaculosul obstacol cu apa sau prin obstacolele labirint din liziera padurii. O ocazie speciala pentru ca publicul sa descopere magia acestui sport la care Romania performeaza!

În plus, extindem programul zilei de sambata printr-un concert live în ton cu dinamica zilei!

Duminica
: ziua exuberantei si a imaginarului

Aceasta ultima zi a evenimentului marcheaza finalul concursului complet prin proba clasica de sarituri peste obstacole mobile (show jumping). Maestrii atelajelor cu 2 cai vor încheia concursul demonstrativ în fata arenelor prin proba de conuri, iar apoi vor electriza atmosfera prin demonstratii de atelaje cu 4 cai.

Programul acestei zile cuprinde numeroase alte demonstratii ecvestre si parade pe întreg domeniul, prilej pentru a descoperi acest monument istoric exceptional din patrimoniul Romaniei, pe care Fundatia Cantacuzino se straduieste sa-l restaureze si sa-l readuca la viata.

În toate cele trei zile copiii primesc o atentie speciala: se pot bucura de primele lectii de echitatie, vor beneficia de Aventura Park si ateliere creative, iar parintii se pot relaxa în zonele food&drink apropiate sau îi pot invita la plimbari cu biciclete electrice pe domeniu.

Karpatia Horse Show

Biletele si abonamentele achizitionate în avans de pe site-ul evenimentului - Bilete - Karpatia Horse Show- si de la punctele de vanzare bilete.ro beneficiaza de discounturi de pana la 50%. Copiii între 3 si 14 ani beneficiaza de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar însotiti de parinti. Copiii cu varste de pana la 2 ani au acces gratuit.

Pana pe 21 Septembrie:

  • pretul unui abonament pentru cele 3 zile de show costa 90 de lei pentru adulti, 130 de lei pentru un adult + 1 copil si 170 de lei pentru un adult + 2 copii.

  • preturile biletelor valabile o singura zi: 23, 24 sau 25 Septembrie sunt: 60 de lei pentru adulti, 90 de lei pentru un adult + 1 copil si 115 lei pentru un adult + 2 copii.


În zilele de desfasurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singura zi se pot achizitiona si de la punctele de acces din incinta Domeniului Cantacuzino – Floresti, Prahova la pretul de 75 lei pentru un adult si 40 lei pentru un copil.


Mai multe detalii si imagini de la ediþiile anterioare si informatii despre editia din acest an gasiti pe paginile oficiale:

Website:Karpatia Horse Show

Facebook:Karpatia Horse Show

Instagram: Karpatia Horse Show (@karpatiahorseshow)

YouTube:
Karpatia Horse Show


Pentru a intra în atmosfera
Karpatia Horse Show, va invitam sa urmariti filmul de promovare al editiei 2022 aici


Karpatia Horse Show, Editia a VII-a este un eveniment organizat de: Asociatia Ecvestra a Domeniul Cantacuzino, Domeniul Cantacuzino si Rumor Consult în parteneriat cu Federatia Ecvestra Internationala si Federatia Ecvestra Romana.

 

Parteneri principali: Pluriva, ENGIE Romania, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Michelin, Gonzales Groupe, Glamour Floors, Martini, Metaxa, The Botanist, Zetea. 


Parteneri: Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti, Federatia Romana de Scrima, MSL Logistics, Simar Industrial si Simar SA.


Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Dilema Veche, Historia, Newsweek, Business Review, Wall-Street, Start-up, Financial Intelligence, Revista BIZ, Transilvania Business, IQads, Smark, Grupul Observatorul PH, 9Am, Alist, Kudika, Garbo, Urban, TukTuk , Qbebe, Suntparinte, Clopotel.ro

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Azi te vei plictisi, dar nu pentru mult timp. Vei apela la cel/cea mai bun/a prieten/a sa te scoata din aceasta stare de monotonie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Foca la maturitate are 3,6 m lungime si cantareste 1600 kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum se numeste un dentist arab???
Blend Ahmed

› vrei mai mult