Jucariile interactive, cea mai buna alegere pentru copii veseli si isteti

13 ianuarie 2022, 17:09

copii la joaca
Parintii isi amintesc cu drag de jucariile copilariei lor, insa in ziua de azi copiii se bucura de cu totul si cu totul alte lucruri. Si, odata cu ei, chiar si cei mari se pot distra de minune cu jucarii pe care ei nu le-au avut cand erau mici.

Jucariile interactive sunt printre cele mai apreciate de pitici pana pe la 4 ani, si dincolo de a fi distractive ele contribuie la dezvoltarea motricitatii, a limbajului si a cunostintelor. Indicate pentru copii cu varsta de la 1 la 4 ani, acest gen de jucarii cu sunete si lumini ii captiveaza pe toddleri, iar pe masura ce ei cresc pot primi jucarii interactive mai potrivite pentru varsta lor, pe care le-au vazut la altii, in filme sau in desene animate.

Jucariile interactive au un rol important in dezvoltarea copilului

Jucariile interactive sunt cele care transforma jocul intr-o experienta din care copilul poate invata ceva. O jucarie interactiva precum o ratusca dansatoare cu sunete si melodii, o telecomanda muzicala, jucariile vorbitoare in limba romana sau engleza, nu doar ca nu vor fi niciodata plictisitoare, dar vor putea fi cei mai buni prieteni ai copilului. Un animalut va prinde astfel viata si il va ajuta pe copil sa prinda viata. Iar oferta este atat de variata cand intri intr-un magazin online jucarii, incat iti vei dori sa mai fi fost si tu copil.

Cum il ajuta o jucarie cu lumini si sunete sau o jucarie vorbitoare pe un copil? In feluri nebanuite! Enumeram doar cateva:

• il ajuta sa comunice mai bine prin interactiune in timp real; copilul va simti nevoia sa vorbeasca si el cu jucaria, va invata mai usor cuvinte noi si chiar o limba straina, prin urmare acestea au si un rol educativ.

• o jucarie vorbitoare il poate ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale si sa inteleaga mai bine senzatii si sentimente

• la o varsta frageda nu te gandesti ca un copil poate invata numere sau alfabetul, dar poate invata multe altele, cum ar fi forme sau culori ori cum sa isi foloseasca imaginatia si logica, starnindu-le mereu curiozitatea.

Multe dintre jucariile interactive functioneaza ca un centru de activitati, care poate tine ocupat un copil ore intregi. Joaca-te si tu, chiar daca esti adult cu copilul tau, pentru a-l ajuta sa descopere toate functiile acestora. Pe masura ce piticii vor creste, veti putea face upgrade la tipul de jucarii interactive astfel incat ei sa aiba mereu ceva nou de invatat si sa poata folosi toate cunostintele acumulate.

Un supermarket de jucarie, de exemplu, cu carucior de cumparaturi, casa de marcat, cantar si multe lucruri de cumparat poate deveni un adevarat univers pentru o fetita sau un baietel care iubeste sa mearga la cumparaturi cu parintii. Un robot interactiv cu telecomanda va fi cu siguranta jucaria preferata a unui baietel curios, dar si a tatalui sau.

copil jucandu-se

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Aproape toti paianjenii sunt veninosi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce au returnat somalezii medicamentele primite de la americani? Pentru ca pe prospect scria "A se lua dupa fiecare masa".

› vrei mai mult