Jucarii si accesorii premium pentru copii, disponibile la Little Prints

26 mai 2021, 18:03

Jucarii

Produse pentru copii pot fi gasite in foarte multe magazine, dar produse premium care sa se plieze exact pe necesitatile celor mici sunt putine. Orice produs, jucarie, articol vestimentar sau element din jurul copiilor este ales de parinti, deci acestia au o mare responsabilitate in acest sens. Trebuie sa aleaga variantele din anumite materiale care sa nu afecteze sanatatea micutului, sa fie utile si potrivite in functie de varsta.

 

Pentru a face toate aceste alegeri mai simple, magazinul online Little Prints este exact solutia salvatoare. Acest magazin dispune de produse premium pentru copii, create si destinate exclusiv acestora, astfel incat sa aiba parte de o crestere armonioasa, sa fie feriti de anumiti factori nocivi si neplaceri. Poate fi partenerul de incredere al parintilor inca de la primele zile ale micutului pe pamant, pana cand acesta implineste cativa ani si incepe sa mearga la gradinita. Sau poate chiar si dupa.

 

Despre Little Prints

 

Acest e-shop pe numele sau Little Prints a aparut din dorinta de a oferi parintilor o varianta optima si un loc de unde pot alege pentru cei mici produse dintre cele mai bune. Tot din acest motiv a fost si primul din Romania care a adus produse marca Bibs. Acest brand premium este indragit de mamici din toata lumea, chiar si de unele persoane publice din tara noastra.

 

Alaturi de produsele marca Bibs regasiti pe site si produse semnate Finn + Emma sau chiar Mushie, realizate pe aceleasi principii, de a oferi copiilor siguranta si confort. Little Prints are si produse cu amprenta proprie pe site, printre care regasim boluri si farfurii, printre altele.

 

Outfitul asortat cu celelalte elemente

 

Pentru ca si cei mici trebuie sa fie in trend pentru ca fac subiectul unor poze inedite de cele mai multe ori, oriunde ar fi, moda s-a schimbat si pentru acestia. Clasicele tinute de roz sau albastru au fost inlocuite cu alte nuante existente pe paletarul de culori, iar tinutele trebuie asortate cu celelalte elemente care o completeaza.

 

In acest sens, pe site sunt disponibile mai multe categorii de culori marca Bibs, a caror nuanta te fac sa te plimbi dintr-o poveste in alta. Nunantele calde, placute la vedere de bleu, roz pal, crem, galben si cate si mai cate pot tine si locul accesoriilor pentru fiecare zi in care cel mic iese la plimbare. Alaturi de suzete, parintii pot opta si pentru un clip, pe care il pot gasi aici: https://www.littleprints.ro/collections/clip-suzeta.

 

Acest clip mentine suzeta mereu aproape de copil si astfel nu cade si se murdareste la contactul cu solul. In functie de vestimentatie, parintii pot alege culoarea suzetei pentru care opteaza in ziua respectiva, astfel incat fiecare element sa fie chic si asortat.

 

Un turban sau o fundita pot fi cireasa de pe tort care sa completeze tot acest outfit de iesit in oras si toate acestea sunt disponibile pe site-ul littleprints.ro, alaturi de altele. Fiecare element necesar poate fi comandat foarte usor si va ajunge direct la usa casei.

 

Contact:

hello@littleprints.ro

0725766847.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pluto, ca asezare in harta Sistemului nostru Solar, este pozitionata dupa Neptun, fiind a noua. In cea mai mare a timpului, Pluto este mai departe de Soare decat oricare din cele opt planete ale Sistemului Solar, dar datorita excentricitatii orbitei, timp de 20 de ani din cei 249 cat dureaza miscarea sa de revolutie, Pluto este mai aproape de Soare decat Neptun (a opta planeta a Sistemului Solar).

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tatiii, ce e ala ''barbat''?
-Pai...este un om puternic, care iubeste, protejeaza si are grija de familia lui!
-Supeer! Vreau sa devin barbat, ca mama!!

› vrei mai mult