Jocul de carti Magic: The Gathering lanseaza doua noi seturi inspirate din serialul Arcane

19 noiembrie 2021, 15:27

jocul de carti Magic: The Gathering
Wizards of the Coast, dezvoltatorul jocului de carti Magic: The Gathering, a anuntat doua noi lansari într-un crossover cu Riot Games, în contextul lansarii noului serial Arcane. Noile carti inspirate din serial vor fi disponibile în perioada 29 noiembrie – 23 decembrie atat în seturi cu folie holograma, cat si în seturi clasice.

Magic: The Gathering (MTG) este un joc de carti lansat în urma cu 25 de ani care îmbina personajele si lumile fantastice cu strategia.

Cele doua noi seturi de carti realizate în parteneriat cu Arcane, MTG Secret Lair x Arcane si MTG Secret Lair x Arcane: Lands, includ o varietate de personaje si momente din serial, dar si noi spatii din Piltover si Zaun.

A fost o oportunitate uimitoare de a colabora cu Secret Lair, deoarece suntem mari fani ai universului Magic si admiram relatia profunda si de lunga durata pe care Wizards of the Coast a stabilit-o cu fanii sai.”, a declarat Brandon Miao, Cross-Product Experiences si Partnerships Lead, Riot Experience la Riot Games.

Magic: The Gathering Secret Lair x Arcane si Secret Lair x Arcane: Lands vor fi disponibile pentru precomanda începand cu 29 noiembrie pentru 29,99 dolari (fara folie) si 39,99 dolari (cu folie).

Mai multe detalii despre Secret Lair se regasesc pe site-ul oficial.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai dori sa faci primul pas intr-o relatie de prietenie. Iti doresti mai mult, dar inca nu esti sigur/a pe tine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Aproximativ 80% din animalele planetei sunt insecte.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Iliescu si nastase consulta o ghicitoare, dornici sa vada cat o mai duce partidul lor.
- Va cadea intr-o zi de sarbatoare, raspunde femeia.
- Si care va fi ziua aceea ?
- Indiferent care va fi, va fi o sarbatoare !

› vrei mai mult