JimJam - Recomandarile lunii august

11 iulie 2013, 16:00

Bob pe santier: Drumuri si poduri
Sambata, 3 august, de la orele 11:00 si 18:00
Bob pe santier: Drumuri si poduriBob se afla pentru prima data in viata sa pe un santier real!
El impreuna cu echipa sa exploreaza un santier adevarat de constructii. Ei vor afla cum se construiesc drumurile si podurile, urmarind fiecare pas al procesului, incepand cu fundatia.
Acestia isi vor face multi prieteni pe santier si va vor prezenta lumea masinilor mari, din care fac parte malaxoarele, camioanele si multe altele!


Bob pe santier: Zgarie-nori si parcari
Duminica, 4 si sambata, 10 august, de la orele 11:00 si 18:00

Bob investigheaza modul in care sunt construiti zgarie-norii. Oare cum poate sta o cladire atat de inalta fara sa cada? Bob va invata totul despre fundatiile solide ale acestor blocuri inalte si despre lifturile care ii poarta pe oameni de la un etaj la altul. Fiti alaturi de Bob si veti invata cum sa va construiti propriul vostru lift!

Tiiit! Tiit! Bob va arata cum sunt construite parcarile supra-etajate in care isi gasesc locul sute de masini.


Bob pe santier: Cladiri ecologice
Duiminica, 11 si sambata, 17 august, de la orele 11:00 si 18:00
Bob pe santier: Cladiri ecologiceBob se afla pe santier si incearca sa vada cum se pot refolosi lucrurile de care nu mai avem nevoie. Veti fi uimiti sa vedeti ce se intampla cu sticlele de plastic pe care le puneti in pubelele de reciclare. Acestea vor fi selectate si vor prinde din nou viata!

Mai tarziu, Bob va vizita centre de reciclare si cateva case ecologice uimitoare, ocazie cu care va invata despre materialele neobisnuite care se transforma in acoperisuri sau in pereti solizi.


Bob pe santier: Trenuri
Duminica, 18 si sambata, 24 august, de la orele 11:00 si 18:00

In acest episod, domnul Bentley va avea o mare surpriza atunci cand Bob ii va construi un set de trenulete. Tot el va ajuta apoi o familie de veverite sa isi gaseasca o casuta intr-un copac!

Cu ajutorul laptopului si al prietenului sau, micutul camion rosu, Bob ne arata cum se intampla toate acestea in lumea reala!


Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporul
Duminica, 25 si sambata, 31 august, de la orele 11:00 si 18:00
Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporulDomnisoara Lily are o veste importanta. Domnul Operatski a invitat clasa acesteia sa participe la festivalul de dans din Dacovia si astfel, cu totii vor trebui sa se imbarce la bordul celei mai mari nave din lumea soriceilor.

Acolo, Angelina si Alice il vor cunoaste pe Yuri, nepotul frumusel al domnisoarei Lily. Yuri, un fost dansator, este acum operatorul de radio al navei. Capitanul o invita pe domnisoara Lily la banchet iar Yuri comploteaza cu aceasta sa nu cumva sa ii spuna capitanului ca el este nepotul ei, fiindca doreste sa ii castige respectul de unul singur.

Nava se loveste de un iceberg si este posibil ca aceasta sa ramana blocata pe mare timp de mai multe zile. Domnisoara Lily este devastata ca nu va mai putea ajunge la festivalul de dans din Dacovia. Angelina, insa, ii indruma clasa sa puna in scena reprezentatia pentru festival, asa incat pasagerii sa mai uite de necazuri. Yuri va aparea si el in spectacol alaturi de alti marinari si… se va intampla ceva de-a dreptul miraculos!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare broasca de apa dulce cantareste 3,5 kg, lungimea corpului fiind de 70-75 cm.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un om pune pe hartie un puric.Ii spune:
-Sari!!
Puricul sare.Omul ii taie picioarele si ii spune:
-Sari!!
Puricul nu mai sare.Omul noteaza pe o alta hartie:
,, Cand puricului i se taie picioarele, nu mai aude.\

› vrei mai mult