Jason Momoa te invita sa urmaresti SHARK WEEK la Discovery!

17 iulie 2023, 14:14

Shark Week

Shark Week, unul dintre cele mai asteptate evenimente din SUA, revine si in Romania pe 24 iulie la Discovery Channel, cu Jason Momoa in calitate de maestru de ceremonii.

Momoa, care este dedicat protejarii si conservarii oceanelor noastre, invita fanii la cea mai mare sarbatoare anuala a rechinilor. Pe parcursul Shark Week, Momoa invita telespectatorii in calatorii epice, unde vor afla dezvaluiri inedite si vor face descoperiri stiintifice revolutionare.

"In calitate de gazda a Shark Week, sunt mai mult decat incantat sa va insotesc in aceasta calatorie", a declarat Momoa. "Acest proiect inseamna pentru mine mai mult decat o saptamana de vorbit despre rechini. Este o sansa pentru mine de a invata si de a impartasi legatura mea cu aceste creaturi uimitoare. Dragostea mea pentru rechini a venit cu mult inainte de perioada in care am jucat rolul lui Aquaman - a inceput cu cateva generatii inaintea mea."

Shark Week

In Romania, Discovery Channel a pregatit mai multe emisiuni dedicate 100% rechinilor si lumii lor. Printre premierele din acest an se numara Rechinii din abis: Lumi noi si stranii, Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigase si Marele alb contra megalodon.

Rechinii din abis: Lumi noi si stranii - In Africa de Sud exista un punct de atractie pentru rechinii neobisnuiti, care au comportamente bizare si infatisari neobisnuite, ca din alte lumi. Biologul Forrest Galante, specialist in biologie salbatica, exploreaza paduri de alge uimitoare si adancuri oceanice nemaivazute pana acum de oameni, pentru a studia aceste creaturi extraordinare.

Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigase - Dr. Tristan Guttridge crede ca rechinii ciocan pot ajunge la dimensiuni monstruoase prin vanarea altor specii de rechini. Singura modalitate de a demonstra teoria sa este de a obtine mostre de tesut de la unii dintre cei mai mari rechini de pe planeta.

Marele alb contra megalodon - Meg, un rechin masiv care masoara 15 metri si cantareste 60 de tone, a fost odata temut ca fiind cel mai infricosator pradator. Putea devora o balena ucigasa fara efort, dar noi dovezi sugereaza ca varul sau, marele rechin alb, ar fi putut fi cauza disparitiei sale.

Dupa Shark Week, publicul il poate vedea pe Jason Momoa in "Aquaman si Regatul pierdut", care va avea premiera in cinematografe in luna decembrie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Trateaza-ti cu respect prietenul cel mai bun si fii mai atent/a la ce vorbeste cu tine! In ziua de azi gasesti foarte greu o persoana pe care te poti baza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Anul bisect a fost introdus in 1582 pentru sincronizarea calendarului cu anul astronomic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Stiti de ce vorbesc rar ardelenii ? -Ca stau des in munti, si cand spun ceva asteapta sa asculte si ecoul !

› vrei mai mult