Iunie - luna de sarbatoare la Disney Channel

27 mai 2014, 15:57

NU-I VINA MEA
Premiera serialului
Samb?t? 21 iunie la 10:30

Un nou serial minunat se lanseaz? în aceast? lun? la Disney Channel. Nu-i vina mea e o comedie care spune povestea incurcaturilor ce apar in viata a cinci adolescenti: doi gemeni foarte competitivi si cei mai buni trei prieteni ai lor (sambata, 21 iunie la 10:30).
NU-I VINA MEA Fiecare episod din serialul Nu-i vina mea debuteaza in functul final ai unei noi situatii dificile, dupa ce situatia a luat-o complet razna. Gemenii Lindy si Logan, si prietenii lor Jasmine, Garrett si Delia incearca sa isi explice exact ce s-a intamplat, amintindu-si diferite momente ale aventurii. In primul episod, intitulat Pilot (sambata, 21 iunie la 10:30) gasca da o petrecere acasa la gemeni in timp ce parintii lor sunt plecati, iar ei sunt sub supravegherea unei bone mai in varsta, iar lucrurile o ies foarte prost.
NU-I VINA MEANu-i vina mea debuteaza cu un episod dublu sambata, 21 iunie la 10:30, si poate fi urmarit in reluare la 15:35 si 20:00. Episoade noi vor fi difuzate in luna iunie, in fiecare sambata la aceeasi ora.


DISNEY MICKEY MOUSE
Program special
Sambata si duminica (7-8 iunie) la 8:30

 Noua serie de scurt metraje animate avandu-l ca protagonist pe indragitul Mickey Mouse s-a bucurat de mare succes. Acum fanii au sansa de a vedea episoadele pe care nu le-au prins in Mini-Maratonul Disney Mickey Mouse (sambata si duminica, 7-8 iunie la 8:30).

Acest set de seriale prezinta aventurile lui Mickey si ale prietenilor lui. Fiti pe faza sambata si duminica, 7-8 iunie la 8:30 si pentru reluari la 14:45 si 20:00.


SIRENELE INSULEI MAKO
Program special
De luni, 2 iunie pana vineri, 6 iunie la 15:15

Este luna Sirenelor Insulei Mako! In prima saptamana a lunii poti revedea doua episoade in fiecare zi a saptamanii incepand de luni, 2 iunie, pana vineri, 6 iunie, la 15:15.

Urmareste povestea sirenelor Lyla, Sirena si Nixie pe masura ce se aventureaza pe tarm si invata sa traiasca printre oameni. Sarbatoreste in aceasta luna magia si misterul Insulei Secretelor cu serialul Sirenele Insulei Mako.  

Episoade duble din Sirenele Insulei Mako pot fi vizionate in fiecare zi de luni, 2 iunie, pana vineri, 6 iunie, la 15:15, si in reluare de la 20:45.


RANDY CUNNINGHAM: Baiatul Ninja       
 Premiera serialului
Duminica, 22 iunie la 14:20

In aceasta luna avem un program special dedicat fanilor artelor martiale: premiera serialului animat Randy Cunningham, Baiatul Ninja despre un luptator energic.
RANDY CUNNINGHAM: Baiatul Ninja Randy Cunningham este un erou atipic, care in costumul lui uman de super Ninja si cu un ghid Ninja vechi de peste 800 ani ajunge in postura de a fi singurul care poate proteja scoala si lumea de la distrugere. Noul pusti Randy este cel mai tanar dintr-o serie lunga de ninja care au aparat Liceul Norrisville de 800 ani. El incepe sa se confrunte cu pericolul din prima lui zi de scoala.
RANDY CUNNINGHAM: Baiatul NinjaRandy Cunningham: Baiatul Ninja are premiera duminica 15 iunie la 14:20, si apoi poate fi urmarit in reluare la 19:35. Noi episoade sunt difuzate in fiecare duminica la aceeasi ora.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Nu va suparati...caut STATUIA LIBERTATII..."
"-Nu ma supar... Cautati-o"...

› vrei mai mult