Irina Rimes, invitat surpriza in serialul "Aventurile Fratilor Ursi"

14 octombrie 2019, 17:56

Irina Rimes

Cantareata si compozitoarea a dublat vocea personajului Estelle in noul serial de animatie

Din 15 octombrie, de luni pana vineri, de la 16:55, cei mai simpatici ursi se reintorc la Cartoon Network in noi episoade "Aventurile fratilor ursi”, dar si cu o surpriza pentru fanii lor din Romania.

Cantareata si compozitoarea Irina Rimes va fi vocea personajului Estelle din indragita animatie: "Estelle este o cantareata, dar, spre deosebire de mine, ea este o diva. Eu nu sunt o diva, eu sunt o femeie – copil care iubeste sa faca muzica. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut enorm sa dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineti din ultimele luni, m-am distrat copios. Ce e interesant e ca in 2015 am vazut trailerul acestui serial si m-a prins povestea ursilor inca de atunci. Dar sa-mi fie mie dat vreodata sa dublez vocea unui personaj din aceasta animatie, la asta nu m-as fi gandit! Interesant cum se intorc lucrurile”, declara Irina. 

Recunoaste ca si-a dorit dintotdeauna ca intr-un fel sau altul sa faca parte din lumea desenului animat, pentru ca se simte apropiata de cei mici, dar si datorita personalitatii ei copilaroase: "M-am gandit ca voi face parte dintr-o animatie, doar ca nu stiam cum. Iata ca visul meu s-a implinit odata cu dublarea rolului Estellei din «Aventurile fratilor ursi» de la Cartoon Network”, continua cantareata.

Acum nu mai are timp sa se mai uite la serial pe cat si-ar dori de mult, dar asta nu inseamna ca Irina nu ii cunoste pe cei trei frati ursi. "Dintre toti, cel mai mult imi place de Ursul Polar, ma identific cu el cumva. Este introvertit, traieste fiecare sentiment in felul lui si e cuminte. Ca mine: si eu sunt cuminte! in schimb, daca nu as fi dublat-o pe Estelle, mi-ar fi placut sa ii pun voce lui Grizz. E un splash mare de energie, asa cum sunt si eu pe scena. Pan-Pan, ursul panda, e iubibil. E ca mine cand scriu o piesa”. 

Intalnirea cu desenul animat i-a amintit Irinei si de copilaria din satul Izvoare, din Republica Moldova. 

"Noi nu am avut niciodata cablu, ci doar o antena care se strica des. Fratele meu, care este cu cinci ani mai mic decat mine, se urca pe acoperis sa o repare. Aveam un sistem bine pus la punct: el batea cu piciorul, in acoperis, foarte tare, sa aud eu din casa. La randul meu, ii raspundem cu o singura bataie in geam daca era bine, adica daca se prindeau ceva programe tv, sau cu doua batai daca nu era bine si trebuia sa mai intoarca antena putin spre vest, sa vina mai bine semnalul”, incheie Irina.

In "Aventurile fratilor ursi”, cele trei personaje principale, Grizzly, Panda si Ursul Polar incearca in felul lor special sa se adapteze lumii complicate in care traim. Cei trei frati simpatici si diferiti incearca prin exemplul personal sa ii ghideze pe cei mici prin viata, cu umor, optimism si intotdeauna alaturi de niste prieteni fantastici. Din 14 octombrie, de la ora 16:55, urmariti peripetiile simpaticilor ursi la Cartoon Network.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Coroana solara se extinde in spatiu pe milioane de km si este vizibila doar in timpul eclipselor, temperaturile atingand aici valori de peste 1.000.000 K.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Strula il intreaba pe bula:
-Bula, ce faci cand pleaca un vapor?
-Nu stiu.
-Dar cand se ineaca un om?
-Nu stiu.
-Dar cand e coada la pizza?
-Nu stiu.
-Dar cand se bat doi oameni?
-Nu stiu.
Se duce bula la tatal sau.
-Tata, ce faci cand pleaca un vapor?
-Ii flutur din batista.
-Dar cand se ineaca un om?
-Ii arunc colacul.
-Dar cand e coada la pizza?
-Imi astept randul.
-Dar cand se bat doi oameni?
-Chem politia sa-i desparta.
A doua zi il intreaba Strula pe Bula:
-Bula, ce faci cand pleaca un vapor?
-Ii arunc colacul.
-Dar cand se ineaca un om?
-Ii flutur din batista.
-Dar cand e coada la pizza?
-Chem politia s-o desparta.
-Dar cand se bat doi oameni?
-Imi astept randul.

› vrei mai mult