Invata despre sport si fair-play cu personajele Looney Tunes

10 iulie 2024, 14:59

personajele Looney Tunes

Warner Bros Discovery sarbatoreste sportul in toata regiunea EMEA

Vara anului 2024 este dedicata sportului, Warner Bros. Discovery activandu-si personajele animate emblematice din serialul Looney Tunes, cu scopul de a apropia copiii de diverse sporturi intr-un mod captivant, precum si de a prezenta disciplinele sportive generatiei urmatoare.

Personajele Looney Tunes au o asociere de lunga durata cu sportul, inclusiv rolul lor principal in superproductia Space Jam din 1996 si continuarea sa din 2021 Space Jam: O noua era.  Acum, personajele emblematice revin in lumina reflectoarelor sportive pentru a insufla generatiei tinere valorile sportului. De la baseball la baschet, box, wrestling si tot ce se afla intre acestea, Looney Tunes imping cu ingeniozitate limitele umorului pentru a sfida realitatea si gravitatia, cat si pentru a stimula imaginatia atat pe pe teren, cat si in afara lui.

„Looney Tunes prezinta: Sportul pe intelesul tuturor” – Mini-serie

Warner Bros. Discovery a creat sase scurtmetraje de animatie originale „Looney Tunes prezinta: Sportul pe intelesul tuturor”. Destinate copiilor, aceste scurtmetraje celebreaza si explica sase sporturi diferite in maniera autentica Bugs Bunny. Aceste clipuri de 90 de secunde includ sporturi si discipline clasice si noi, precum stafeta de 4x100 de metri, tenisul, ciclismul montan, voleiul pe plaja, gimnastica si breakdance-ul. Videoclipurile vor fi difuzate in premiera pe canalul YouTube WB Kids si vor fi utilizate pe canalele pentru copii ale Warner Bros Discovery si pe retelele si platformele digitale si sociale, inclusiv retelele sociale Looney Tunes si canalele Cartoon Network, pe parcursul verii. „Looney Tunes prezinta: Sportul pe intelesul tuturor” va aparea in programul saptamanal Eurosport „Power of the Olympics”.

Sporturile Looney Tunes preiau controlul pe Roblox cu Cartoon Network Game On!

In premiera, Warner Bros Discovery intampina Looney Tunes in metavers cu o activare unica care celebreaza vara sporturilor pe populara platforma de jocuri Roblox. Cartoon Network Game On! - o lume complet experientiala pe Roblox va introduce noi personaje, noi mini-jocuri si noi curse pentru a sarbatori sportul si echipa Looney Tunes. Jucatorii pot interactiona cu personajele populare Looney Tunes Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, Tweety, Wile E. Coyote si Road Runner pentru a participa la diverse competitii, precum stafeta 4 x 100 m, tenis, breakdancing, ciclism montan, volei pe plaja si gimnastica. Cu o noua cursa cu castelul gonflabil, regasit in insula principala si promotii personalizate pe panourile publicitare, jucatorii se vor putea implica pe deplin in lumea sporturilor si a Looney Tunes. Cartoon Network Game On! este disponibil in limbile franceza, italiana, turca, araba, spaniola si portugheza braziliana. Joaca-l si tu via: Cartoon Network Game On!

Continut cu tematica sportiva pe toate canalele pentru copii si pe platforma de streaming Max

Warner Bros Discovery sarbatoreste vara sportului pe posturile de televiziune si pe platforma de streaming Max cu noi scurtmetraje cu Bugs Bunny si programe pe teme sportive programate pe canalele sale pentru copii, Cartoon Network si Cartoonito. Acestea vor include episoade din diferite emisiuni care prezinta jocuri si provocari sportive.

Echipa Looney Tunes pe aplicatia Toon Cup a Cartoon Network

Dupa cum s-a anuntat anterior, echipa ACME a ajuns oficial pe aplicatia Toon Cup a Cartoon Network in aprilie, cu un turneu tematic Looney Tunes. Toti fanii Looney Tunes pot inca sa atace, sa dribleze, sa paseze, sa traga la poarta si sa deblocheze noi personaje, mingi si stadioane prin castigarea de monede, cu Bugs Bunny & Tweety actionand ca arbitri. Jucatorii se pot alatura distractiei descarcand aplicatia gratuit din Google Play si App Store in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina si Asia Pacifica. Ca o extensie optionala platita a jocului, jucatorii pot accesa, de asemenea, un pachet bonus Looney Tunes cu personajele ce pot fi interpretate - Daffy & Taz si Mingea de morcovi Bugs Bunny, in cadrul achizitiilor in aplicatie. Pentru toti iubitorii de sport, „Toon Cup” este un joc de fotbal disponibil ca aplicatie mobila si pe website-ul care a debutat in timpul Cupei Mondiale 2018. Jucatorii pot alege o tara si isi pot construi o echipa de fotbal fantastica folosind personajele lor preferate de la Cartoon Network. Un joc popular printre fani, de la debutul sau, „Toon Cup”, a acumulat peste 100 de milioane de descarcari.

Telespectatorii ar trebui, de asemenea, sa fie atenti la mai multe aparitii ale personajelor Looney Tunes, in timpul difuzarii Jocurilor Olimpice Paris 2024 de catre Eurosport.

Max este singura platforma locala unde puteti urmari fiecare moment din cadrul Paris 2024.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Dimineata va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti face fata oricarei provocari. Cu toate acestea, nu te grabi sa intervii in anumite activitati care nu te privesc in mod direct, pentru ca poti avea de suferit!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Exista o meduza coama de leu (Cyanea capillata) de mari dimensiuni, probabil cea mai mare meduza de pe glob. Are un diametru de pana la 2 m, iar lungimea tentaculelor sale poate ajunge la 20 m. Tentaculele pot intepa, dar pana acum nu s-au cunoscut cazuri in care acestea sa aiba efect letal.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce cauta un betiv intr-un calculator?
CD-ROM-ul

› vrei mai mult